Apple face o modificare în denumirea magazinelor sale

0
623

Compania Apple a început, din câte se pare, să facă o mică schimbare în modul în care își denumește magazinele cu amănuntul din lumea întreagă, renunțând la cuvântul „Store / Magazin” atunci când se referă la multe dintre magazinele sale fizice.

Schimbarea este vizibilă deja online, pe site-ul oficial al companiei americane, unde toate paginile de prezentare a magazinelor se referă la ele sub numele de „Apple Union Square” sau „Apple Valley Fair”. Anterior, magazinele amintite anterior erau numite „Apple Store, Union Square”, respectiv „Apple Store, Valley Fair”.

Această modificare a denumirii magazinelor pare să fi avut loc odată cu lansarea celor mai recente Apple Store-uri, cum ar fi cel din Union Square, San Francisco, SUA.  Apple s-a referit la acest magazin, de exemplu, întotdeauna sub numele de „Apple Union Square”, iar în decursul ultimelor zile a luat decizia de a actualiza cele câteva sute de pagini ale tuturor magazinelor sale pentru a elimina cuvântul „Store” din numele lor. Așa că magazine care erau odinioară numite „Apple Store, Fifth Avenue”, spre exemplu, au devenit „Apple Fifth Avenue”.

Denumirea veche a magazinelor Apple de pe Apple.com poate fi văzută în captura de ecran de mai jos, în timp ce noua denumire apare în captura de ecran de mai sus.

Modificarea nu pare a se fi produs dintr-o eroare. Cei de la MacRumors informează că Apple a trimis recent o scrisoare internă angajațiilor săi pentru a-i anunța că numele „Store” va dispărea în mod gradual atât de pe site-ul web, cât și din magazinele unde ei lucrează. Dar deși compania i-a informat că respectiva schimbare va fi una graduală și va începe cu magazinele noi, aparent în decursul a doar câteva zeci de ore cuvântul „Store” a dispărut din denumirea tuturor magazinelor Apple listate pe Apple.com.

Decizia de a elimina cuvântul „Store” din denumirea tuturor magazinelor cu amănuntul ale Apple ar putea avea legătură cu eforturile companiei de a transforma noile magazine în locuri de reuniune pentru comunitățile locale. Apple Union Square, unul dintre cele mai noi și mai spectaculoase magazine ale companiei din întreaga lume, are o piațetă exterioară unde se desfășoară concerte live de câteva ori pe săptămână și un „For” cu afișaj 6K și locuri ce le permite artiștilor plastici, fotografilor, muzicienilor și nu numai să inspire clienții companiei prin prezentări a modurilor în care lucrează folosind produsele Apple.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.