Albumul „ Boy’s Don’t Cry ” al lui Frank Ocean va fi difuzat exclusiv pe Apple Music

2
368

Viitorul album al cântărețului R&B Frank Ocean, Boy’s Don’t Cry, urmează să fie lansat vineri în exclusivitate pe Apple Music, scrie The New York Times. Mulțumită unei înțelegeri încheiate de Apple cu artistul, acesta îi va oferi companiei americane drepturi exclusive de difuzare a albumului, precum și a unuia dintre cele mai importante clipuri muzicale. De asemenea, Apple va fi singura care va comercializa tipăritura Boy’s Don’t Cry.

Conform sursei care a discutat cu jurnaliștii The New York Times, albumul lui Frank Ocean va fi disponibil exclusiv pe Apple Music timp de două săptămâni, după care își va face apariția și pe alte servicii de streaming muzical, cum ar fi Spotify.

Boy’s Don’t Cry este primul album al lui Frank Ocean de la lansarea din 2012 a albumului „Channel Orange”, ce a obținut șase nominalizări la Premiile Grammy și a câștigat titlul de cel mai bun album urban contemporan. Acesta a suferit câteva amânări până în momentul de față, motiv pentru care cei de la The New York Times ne avertizează că lansarea lui ar putea fi amânată și acum. Cu toate acestea, site-ul oficial al artistului a fost actualizat în această dimineață cu un video de promovare a Boy’s Don’t Cry și disponibilității lui pe Apple Music.

Pe lângă Boy’s Don’t Cry, compania Apple a mai reușit să obțină în trecut drepturile exclusive de difuzare a câtorva albume extrem de importante, cum ar fi Views a lui Drake, precum și a unor melodii și clipuri muzicale.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.