Un site web nou oferă o listă extinsă cu întrebările și comenzile pe care i le poți adresa lui Siri

0
662

Utilizatorii care vor să folosească Siri la capacitatea lui maximă ar trebui să acceseze Hey-Siri.io, un nou site web ce a fost lansat luna trecută. Acesta include o listă extinsă cu multe dintre comenzile pentru Siri pe care aceasta le recunoaște și le poate executa, oferind utilizatorilor de iOS și macOS o modalitate rapidă de a descoperi toate lucrurile diferite pe care le poate face Siri.

Organizate în categorii precum Aplicații & App Store, HomeKit, Notificări, Conversie, Mesaje, Calendar, Traducere și nu numai, fiecare dintre secțiuni include numeroase comenzi Siri relevante printre care utilizatorii vor putea derula cu ușurință.

Unii dintre voi vor spune probabil că la folosirea Siri, interfața iOS afișează o listă „Câteva lucruri de care mă poți întreba”. Și așa este. Însă ea nu include decât câteva comenzi pentru fiecare dintre categoriile/aplicațiile listate în parte, nefiind deci nici pe departe la fel de extinsă precum site-ul Hey-Siri.io. Aici sunt listate sute de comenzi și inclusiv cele ce provoacă răspunsuri amuzante din partea lui Siri, cum ar fi „De ce a trecut drumul puiul?”

Interesant este că site-ul afișează atât întrebările cunoscute de Siri pentru iOS, cât și cele cunoscute de Siri pentru macOS (asistentul va sosi pe Mac în toamnă, odată cu lansarea Sierra). Schimbarea platformelor se face din secțiunea Setări a site-ului.

Poți accesa Hey-Siri.io de aici.

- Reclamă -