Apple promovează iPad Pro ca fiind mai bun decât un computer în cea mai nouă reclamă

1
445

Compania Apple a publicat marți dimineață o nouă reclamă iPad Pro pe canalul său de YouTube, arătând potențialilor clienți câteva dintre cele mai importante lucruri pe care puternica tabletă le poate face ca și un înlocuitor de PC.

Intitulat „What’s a Computer? / Ce este un computer?” spotul publicitar de 30 de secunde are în centru un iPad Pro auriu de 9,7 inchi cu accesoriile sale, Apple Pencil și Smart Keyboard. El ne demonstrează cum funcționează Apple Pencil cu tableta iPad și promovează câteva dintre caracteristicile de multitasking disponibile pe iPad, inclusiv Glisați peste și modul Imagine în imagine.

Chiar atunci când credeai că știi ce este un computer, vezi o tastatură care poate ieși. Și un ecran pe care îl poți atinge… și pe care poți chiar și scrie. Atunci când vezi un computer care poate face toate acestea, se poate să te facă să te întrebi: hei, ce altceva mai poate face?

Apple încheie reclama cu sloganul „Imaginează-ți ce poate computerul tău să facă dacă el ar fi un iPad Pro” anunțându-i pe privitori că puternica tabletă este un înlocuitor viabil de PC.

Aceasta este prima reclamă la iPad Pro pe care Apple o publică de la „Un Univers Mare Mare” încoace. Acel spot a fost lansat anul trecut, imediat după ce iPad Pro de 12,9 inchi a fost anunțat.

Din luna martie a acestui an, Apple comercializează două modele de iPad Pro – cu ecrane de 9,7 inchi, respectiv 12,9 inchi. Prețul acestora este mai mare decât al tuturor modelelor anterioare de iPad, însă acest lucru nu i-a ținut pe mulți departe de noile tablete, ce au reușit trimestrul trecut să aducă prima creștere a câștigurilor Apple din vânzarea de tablete din ultimii doi ani și jumătate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.