După lansarea deja popularului și incredibilului de activ cont Apple de pe Twitter de la începutul acestui an, compania americană și-a extins în weekend prezența pe rețelele sociale cu un nou cont de Instagram. Dedicat magazinului de cărți iBooks, acest cont distribuie citate din cărți, autori de top, recenzii și promovează cele mai noi cărți disponibile. Lansarea contului vine cam în același moment în care ultima carte din seria Harry Potter, „Harry Potter și Copilul Blestemat” a sosit pe iBooks Store.

Începând cu contul iBooks de Instagram, în descrierea lui Apple a scris: „Oriunde te-ai duce, există o poveste” și a pus un link către noua carte Harry Potter. Până în momentul de față, compania americană a publicat numeroase fotografii și clipuri video ce promovează cărți și autori, iar contul a reușit să strângă peste 5.000 de urmăritori.

Interesant este că niciuna dintre imaginile publicate pe contul de iBooks nu face trimitere prin link la vreo carte disponibilă pe iBooks Store. Prin urmare, nici dacă ne uităm la descriere și nici dacă ne uităm în comentarii nu vom găsi vreo legătură către cartea promovată în imagini.

Pentru a urmări iBooks pe Instagram, va trebui să urmezi linkul: instagram.com/ibooks.

Trecând la Harry Potter și Copilul Blestemat, cartea poate fi cumpărată de pe iBooks Store de orice utilizator de iPhone, iPad și Mac. Opera autoarei J.K. Rowling reprezintă de fapt o scriere a piesei cu același nume, ce a avut premierea în întreaga lume weekendul trecut. Cartea urmărește povestea lui Harry, Ron și Hermione, iar acțiunea ei are loc la nouăsprezece ani după „Harry Potter și Talismanele Morții.”

Harry Potter și Copilul Blestemat a fost lansată pe 31 iulie, în ziua în care este aniversarea lui Harry Potter. Versiunea de pe iBooks Store nu este disponibilă în limba română momentan (ci doar în engleză, germană, italiană și alte câteva limbi) și poate fi citită de pe orice iPhone/iPad cu iOS 4.3.3 sau ulterior sau de pe orice Mac cu OS X 10.9 sau ulterior.

  • Harry Potter și Copilul Blestemat (versiunea în engleză) – 14,99 € – Cumpără acum

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.