Apple va schimba una dintre cele mai emblematice caracteristici ale iPhone odată cu iPhone 7 și iPhone 7 Plus

0
1138

iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu vor mai avea una dintre cele mai emblematice caracteristici ale iPhone în forma cu care ne-am obișnuit începând cu iPhone 2G și terminând cu iPhone 6s / 6s Plus. Bloomberg scrie astăzi că butonul principal al iPhone va fi încastrat în panoul frontal și că va fi sensibil la atingere începând cu generația pe care Apple o va introduce în toamna anului curent.

Citând persoane care cunosc planurile companiei Apple, prestigioasa agenție americană de știri scrie că noile modele de iPhone vor avea butoane principale sensibile la atingere ce „vor funcționa într-o manieră similară cu trackpadurile din cele mai recente modele de MacBook”. Prin urmare, ar trebui să ne așteptăm ca dispozitivele iPhone 7 să vibreze și să ne ofere senzația de clic atunci când apăsăm butonul principal, chiar dacă el va fi fix și nu se va mișca deloc (nici la MacBook trackpadul Force Touch nu se mișcă deloc când îl apeși, dar oferă aceeași senzație de clic precum trackpadul tradițional).

Luna trecută, Mac Otakara a fost primul site web care a confirmat, pe baza informațiilor venite de la surse din cadrul lanțului de furnizori ai Apple, veridicitatea unei știri din aprilie ce ne indica posibilitatea lansării de către gigantul din Cupertino a unor dispozitive iPhone cu buton principal încastrat și sensibil la atingere. De atunci, această teorie a mai fost susținută de DigiTimes și analiștii Cowen and Company, așa că ceea ce ne spun jurnaliștii Bloomberg nu vine să șocheze pe nimeni, ci doar să ne confirme un lucru pe care îl știam.

Separat de butonul principal și schimbările pe care acesta le va suferi odată cu iPhone 7, Bloomberg mai scrie că noua generație de iPhone va avea și un sistem de cameră cu două obiective, însă doar pe modelul mai mare, cu afișaj de 5,5 inchi. Și dacă acest lucru era deja arhicunoscut deja, ei vin și ne spun și la ce vor ajuta aceste două obiective. Citând o persoană care ar fi testat un prototip de iPhone 7 Plus, ei anunță că noul model de iPhone mare va produce poze mai luminoase și cu mai multe detalii.

Ambii senzori – fiecare surprinde culoarea diferit – vor înregistra o fotografie simultan, iar dispozitivul va produce o singură fotografie comasată, a spus persoana.

Sistemul dual luminează pozele înregistrate în medii cu intensitate a luminii scăzută, a mai completat ea. Combinația pozelor comasate de la cei doi senzori ai camerei va mai permite, de asemenea, utilizatorilor să mărească imaginea, păstrând calitatea bună, a adăugat dânsa.

În cele din urmă, Bloomberg a notat că noile modele de iPhone nu vor mai avea pe spate antene (ci doar pe contur, așa cum am văzut de atâtea ori) și că Apple va elimina jackul pentru căști în favoarea conectivității căștilor prin Bluetooth și portul Lightning. De asemenea, ei au confirmat acele zvonuri cum că eliminarea jackului va face loc pentru un al doilea difuzor.

Din păcate, agenția de știri nu anunță care va fi data prezentării sau data lansării noilor modele de iPhone și nici celelalte noutăți pe care le vor aduce. Dar din câte știm noi până acum, ele vor sosi în magazine cu chipset-uri Apple A10 fabricate de TSMC, conectivitate 4G și Wi-Fi mai rapidă, o baterie cu capacitate ceva mai mare, spațiu de stocare minim de 32 GB și alte surprize pe data de 16 septembrie, la o săptămână după inițierea unei sesiuni de precomenzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.