Apple Watch 2 urmează să fie prezentat în toamnă

0
555

Apple intenționează să prezinte Apple Watch 2 în septembrie sau octombrie 2016, conform unui articol DigiTimes care citează surse din cadrul lanțului de furnizori ai companiei americane și prezintă pe larg scăderea cererii de tablete și dispozitive care pot fi purtate.

Cei care realizează componente și furnizorii Apple ar fi primit „comenzi mai degrabă moderate” pentru noul Apple Watch, în ciuda lansării care se aproprie cu pași repezi. Această informație se bate însă cap în cap cu o alta prezentată luna trecută tot de DigiTimes. Pe atunci, taiwanezii ne spuneau că Apple a plasat mai multe comenzi decât se așteptau furnizorii. Ori ținând cont de confuzia creată chiar de ei, nu putem momentan să tragem niciun fel de concluzie cu privire la așteptările pe care le are Apple de la a doua generație de Apple Watch.

Zvonurile apărute până acum au sugerat că Apple Watch 2 va veni cu o serie de componente interne îmbunătățite și cu mici modificări pe partea de design, însă fără schimbări majore sau spectaculoase. Printre îmbunătățirile pe care ar trebui să ne așteptăm să le aducă Apple Watch se numără cele la nivelul bateriei, procesorului și chiar conectivității (unde se zvonește că Apple va introduce chiar și unele caracteristici celulare în ceas).

Și chiar dacă se contrazic singuri atunci când vine vorba despre comenzile plasate de Apple, DigiTimes ne oferă o estimare a datei de prezentare a Apple Watch 2 (septembrie sau octombrie) care are multe șanse să fie corectă. De ce? Primul model de Apple Watch a fost prezentat în luna septembrie, alături de iPhone 6, iar anul acesta ne așteptăm ca iPhone 7 să fie prezentat în aceeași lună.

În ceea ce privește data de lansare a Apple Watch 2 nu se știe dacă ea a fost programată să aibă loc în acest an sau dacă ea va avea loc în primăvara anului viitor (așa cum s-a întâmplat cu primul Apple Watch).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.