După luni întregi în care s-a tot reiterat ideea că iPhone 7 nu va avea un jack pentru căști, astăzi apare o imagine pe Internet cu o piesă excedentară care ar urma să fie folosită în generația viitoare de iPhone – un jack pentru căști.

Fotografia cu presupusa componentă din iPhone 7 a fost distribuită de blogul francez Nowhereelse, care a oferit în trecut numeroase informații veridice cu privire la produse Apple nelansate. În cazul de față, ei ne prezintă posibilul ansamblu pentru conectorul Lightning, lițele antenei celulare, și nu doar, din generația 2016 de iPhone, el fiind diferit de aceeași componentă pe care o găsim în iPhone 6s. Cu toate acestea, între cele două componente există o asemănare surprinzătoare (vezi mai jos): ambele includ un jack pentru căști în extremitatea stângă (piesa de culoare albă).

jack iphone 7 vs iPhone 6s

Referitor la această imagine, trebuie specificat faptul că ea a fost trimisă de un anonim prin intermediul unui cont de Weibo, ceea ce înseamnă că autenticitatea ei nu poate fi confirmată. Însăși francezii care au distribuit-o mai departe notează că ea ar putea fi foarte bine o componentă creată pentru un iPhone fals și nu pentru a fi inclusă în generația viitoare de iPhone. Dar în același timp, ea poate fi cât se poate de autentică, oferind utilizatorilor nemulțumiți de faptul că iPhone 7 nu va avea jack pentru căști o undă de speranță.

Așa cum menționam ceva mai sus, majoritatea zvonurilor apărute în ultimele luni ne sugerau faptul că iPhone 7 nu va avea un jack pe căști, însăși tocurile de protecție concepute pe baza designului noului terminal fiind lipsite de spațiu pentru un astfel de conector de 3,5 mm. Mai mult, schițele iPhone 7 și iPhone 7 Plus ce au apărut până acum pe Internet ne prezentau două terminale fără un jack de căști. Evident, eliminarea jackului pentru căști nu înseamnă, în mod implicit, că trebuie să ne aruncăm căștile, generația viitoare de iPhone urmând a se baza pe conectorul Lightning pentru a conecta căștile (inclusiv pe cele cu jack, via adaptor) sau chiar pe tehnologia Bluetooth (au apărut informații cum că Apple dezvoltă noi EarPods-uri Bluetooth pentru viitoarea generație de iPhone).

În condițiile în care această componentă care se poate să fie autentică va fi inclusă într-adevăr în iPhone 7, nu este exclus nici ca jackul să fie eliminat numai de pe unul dintre cele două modele noi de iPhone pe care Apple le va lansa în 2016 (iPhone 7 Plus, de exemplu). Desigur, noi nu vom ști cu certitudine care este decizia companiei Apple în legătură cu jackul de căști din iPhone până la lansarea din toamnă a noii generații.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.