Google a lansat aplicația Telecomandă Android TV pentru iPhone și iPad

0
527

Compania Google a lansat săptămâna aceasta o nouă aplicație pentru iOS. Vestea este grozavă pentru utilizatorii care dețin și folosesc dispozitive Android TV, întrucât ei vor putea în sfârșit să își controleze gadgeturile și de pe iPhone, iPad sau iPod touch.

Noua aplicație este intitulată „Telecomandă Android TV / Android TV Remote” și este similară din unele puncte de vedere cu aplicația Apple Remote ce permite controlarea dispozitivelor Apple TV. Ea are însă un aspect și o funcționalitate mai asemănătiare cu cele al versiunii pentru dispozitivele cu Android, permițând controlarea aparatelor Android TV doar dacă atât ele, cât și dispozitivele iPhone sau iPad se află în aceeași rețea Wi-Fi conectate.

Noua aplicație de pe App Store include un d-pad/touchpad pentru controlul prin gesturi al aparatului Android TV conectat la iPhone sau iPad prin intermediul acestei aplicații și al rețelei Wi-Fi comune. De asemenea, Telecomandă Android TV permite utilizatorilor să introducă texte mai rapid folosind tastatura integrată a iOS, precum și să efectueze căutări folosind comenzile vocale via Google Now, ambele fiind alternative foarte bune la telecomenzile comercializate împreună cu aparatele Android TV.

În plus, Telecomandă Android TV permite asocierea mai multor dispozitive iOS și Android la aparatul conectat la televizor. Asta înseamnă că și utilizatorii de dispozitive cu iOS se vor putea alătura jocurilor multiplayer la care participă alți utilizatori de Android sau persoane care folosesc controlere tradiționale.

Aplicația Telecomandă Android TV poate fi descărcată de pe App Store de către toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch care au instalat minimum iOS 8.0 pe dispozitivele lor. Dimensiunea aplicației este de 9,7 MB. Telecomandă Android TV este disponibilă și în limba română.

  • Telecomandă Android TV pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.