iMovie 10.1.2 pentru Mac – actualizare este disponibilă pe App Store

0
196

La câteva săptămâni după ce actualiza versiunea pentru iPhone și iPad a aplicației, compania Apple a actualizat de dimineață iMovie pentru Mac, adăugând o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri ale designului cu scopul de a crește rapiditatea cu care utilizatorii îndeplinesc procesul de editare video.

Versiunea 10.1.2 a iMovie pentru OS X introduce caracteristica „creare rapidă de proiect”, care permite utilizatorilor să înceapă editarea video printr-un singur clic. De asemenea, ea adaugă în navigatorul Proiecte un buton „Creează”, ce permite crearea unui proiect nou mult mai rapid decât în trecut. O a treia noitate ce are ca și scop îmbunătățirea timpului în care sunt realizate proiectele video este legată de aspect, miniaturille proiectelor fiind afișate la dimensiuni mai mari pentru a putea fi observate mai ușor, la fel ca și pe iPhone sau iPad.

În plus, iMovie pentru OS X vine și cu alte câteva îmbunătățiri notabile. Pentru început, atunci când vei face clic pe un clip video, iMovie va selecta întreg clipul și nu doar o porțiune din acesta, iar dacă vei apăsa tasta „R” în timp ce tragi cu mausul o porțiune dintr-un clip, atunci când ești în navigator sau în cronologie, o vei selecta pentru a o trage unde dorești. Totodată, iMovie 10.1.2 introduce compatibilitate pentru rezoluțiile Previzualizare aplicație pentru iPad Pro (1600 pe 1200 pixeli) și Apple TV (1920 pe 1080 pixeli), și îmbunătățește stabilitatea per ansamblu a aplicației.

Actualizarea la noua versiune de iMovie pentru OS X este gratuită și se poate efectua de pe toate computerele cu OS X 10.11.2 sau ulterior. Pentru a efectua actualizarea, va trebui să accesezi App Store>Actualizare.

Notă: Aplicația este disponibilă gratuit pentru toți cei care au activat un Mac începând cu luna septembrie a anului 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.