Aplicația Apple Music pentru Android a fost actualizată de Apple

0
158

Compania Apple a actualizat vineri dimineață aplicația din Magazin Google Play prin intermediul căreia le oferă utilizatorilor de Android acces la serviciul de muzică la cerere Apple MusicVersiunea 0.9.8 este disponibilă deci pentru descărcare de către toți utilizatorii și introduce două caracteristici noi, care erau disponibile pe iOS și în iTunes încă de la lansarea serviciului.

Începând de acum, utilizatorii de Android vor putea viziona clipurile muzicale ale pieselor favorite. Astfel, ei vor avea acces la un catalog mare de videoclipuri, care include nu doar clipurile celor mai noi sau emblematice piese, ci și o serie de videoclipuri exclusive, cum ar fi cele al lui Taylor Swift din turneul mondial: 1989. În plus, pe viitor se așteaptă introducerea unor seriale produse de Apple pentru a promova Apple Music, unul dintre acestea avându-l în centru pe vicepreședintele companiei americane, Dr. Dre.

Alături de zecile de mii de videoclipuri la care vor avea acces, utilizatorii de dispozitive cu Android vor putea de acum să se aboneze sau să facă upgrade abonamentelor actuale la un plan familial. Acesta permite unui număr de până la șase persoane să acceseze conținutul Apple Music pentru suma de 7,99 € / lună (în România).

Aplicația Apple Music pentru Android a fost lansată în luna noiembrie a anului trecut, ea fiind prima aplicație Apple importantă pe care o adresează utilizatorilor sistemului de operare al Google. Ea este disponibilă în toate cele peste 100 de țări din care Apple Music poate fi accesat și oferă acces gratuit timp de trei luni tuturor celor ce își doresc să încerce serviciul de muzică la cerere. Ulterior, utilizatorii care vor dori să rămână abonați și să poată asculta melodiile din catalogul Apple Music, vor trebui să achite un plan individual sau unul familial, cu prețul de 4,99 €, respectiv 7,99 €.

Actualizarea la versiunea 0.9.8 a aplicației Apple Music pentru Android poate fi efectuată gratis de pe Magazin Google Play de către toți cei care au instalat Android 4.3 sau ulterior pe aparatul lor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.