S-a lansat tvOS 17 pentru toți utilizatorii de Apple TV HD și 4K. Iată ce trebuie să știi

- Publicitate -

Apple a lansat luni seară versiunea finală a tvOS 17 pentru toți utilizatorii de Apple TV generațiile 4, 5, 6 și 7 („HD” și „4K”). Noua versiune majoră de tvOS a fost testată cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Beta încă din luna iunie.

S-a lansat tvOS 17 Noutăți

tvOS 17 introduce FaceTime pe Apple TV, o aplicație care, pentru a funcționa, are nevoie de camera iPhone / iPad. Interfața FaceTime este prezentată pe ecranul mare al televizorului, iar funcționalitatea Scenă centrală va menține subiectul mereu centrat pe măsură ce se mișcă în încăpere. Această nouă aplicație este compatibilă și pentru Vizualizare divizată, astfel că vei putea să folosești FaceTime în timp ce te uiți la TV sau te joci un joc. Această aplicație este disponibilă numai pe Apple TV 4K (toate cele trei modelele).

Noua versiune de tvOS introduce un centru de control modificat, care simplifică accesul la configurările esențiale și la informațiile de care ai nevoie, fără a te mai face nevoit să accesezi Configurări / alte aplicații pentru a le obține. Noul centru de control acceptă scurtături și diferite instrumente care sunt personalizate pentru fiecare profil în parte.

Utilizatorii de Apple Siri Remote 2 vor putea localiza această telecomandă direct din secțiunea Telecomandă a centrului de control de pe iPhone (printr-o modalitate similară cu localizarea unui AirTag, spre exemplu).

În rest, tvOS 17 mai introduce nou screensavere spațiale, screensavere bazate pe caracteristica Amintiri a aplicației Poze, o opțiune pentru amplificarea dialogurilor care te ajută să auzi mai bine ceea ce se rostește într-un film sau serial pe care îl urmărești, precum și alte caracteristici detaliate în articolul către care face trimitere linkul de mai jos:

Actualizare Apple TV 4/4K

Actualizarea la tvOS 17 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generațiile 4, 5, 6 și 7 având în vedere noutățile și îmbunătățirile aduse.

Pentru a-ți actualiza sistemul la cea mai recentă versiune de tvOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați.

Apple a mai lansat în această seară și iOS 17 și watchOS 10.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

iOS 17.3 și iPadOS 17.3 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 17.3 și iPadOS 17.3 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar,...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.