Disponibil pe iPhone și iPad încă din iOS 4.1, Game Center este o platformă creată de Apple ce îți permite să joci cele mai bune jocuri împreună cu prietenii care dețin și ei dispozitive iPhone, iPad, iPod touch sau Mac. Aici nu doar că vei putea adăuga prieteni, ci vei putea și să vezi toate provocările, tabelele cu lideri pentru fiecare joc în parte (și locul unde te poziționezi tu) și toate jocurile compatibile pe care le-ai instalat și jucat la un moment dat.

Totuși, ținând cont de vechimea pe care o are platforma, se poate ca tu în trecut să fi jucat o serie de jocuri de care Game Center nu ai vrea să îți mai amintească și din tabelele cu lideri ale cărora să nu mai faci parte. Așa cum se poate, totodată, să existe câteva jocuri pe care nu le mai joci de ceva vreme și nu ai vrea ca prietenii să îți mai trimită invitații sau provocări la ele, crezând că tu încă le ai instalate pe dispozitivul iPhone, iPad sau Mac.

Din fericire, aplicația Game Center atât de pe iOS, cât și din OS X face foarte simplă eliminarea jocurilor care nu mai sunt de actualitate pentru tine astfel încât, în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție și de numărul jocurilor compatibile pe care le-ai jucat la un moment dat, vei putea face o curățenie de primăvară în lista afișată pe această platformă. Cum? Urmează pașii de mai jos:

Cum să elimini jocuri din Game Center de pe iPhone, iPad și Mac

De ce vei avea nevoie:

 • Un dispozitiv:
  • iPhone 3Gs (sau mai recent), iPad sau iPod touch generația a 2-a (sau mai recent)
   • iOS 4.1 (pe iPhone și iPod touch) / iOS 4.2 (pe iPad), sau ulterior, instalat. Notă: Tutorialul va prezenta pașii de urmat pe dispozitivele ce rulează minimum iOS 7.0, așa că pașii de urmat se poate să difere ușor pe versiunile mai vechi ale aplicației Game Center.
  • Mac
   • OS X 10.8 Mountain Lion sau ulterior instalat. Notă: Tutorialul va prezenta pașii de urmat pe dispozitivele ce rulează minimum OS X 10.10 Yosemite, așa că pașii de urmat se poate să difere ușor pe versiunile mai vechi ale aplicației Game Center.
  • Un cont Game Center în care să te fi logat. Notă: Te poți loga în Game Center din Configurări>Game Center, pe iPhone și iPad, sau din meniul Cont, pe Mac.

Eliminare jocuri din Game Center

Folosind iPhone, iPad sau iPod touch

 1. Deschide aplicația Game Center de pe ecranul principal al dispozitivului iPhone sau iPad;Game Center iPhone
 2. Atinge fila Jocuri din partea de jos a ecranului;
 3. Derulează până în secțiunea Jocuri iOS proprii sau, în funcție de locul unde vrei să faci „curat”, Jocuri OS X proprii. Aici vei vedea toate jocurile Game Center pe care le-ai jucat în trecut și numărul de puncte obținute. Poți atinge unul dintre titluri, pentru a obține mai multe detalii despre el (inclusiv pentru a vedea tabelele cu lideri, realizările tale și care dintre prieteni îl mai joacă), dar nu uita să revi apoi la toată lista cu jocuri atingând butonul Jocuri din partea stângă sus a ecranului.
 4. Pentru a elimina unul dintre jocurile dorite, în lista unde sunt afișate toate, efectuează o glisare de la dreapta spre stânga pe numele lui.Game Center jocuri selectie
 5. Va apărea butonul Eliminați. Atinge-l.Game Center eliminare joc
 6. Confirmă alegerea făcută atingând butonul Eliminați din nou.Eliminare iOS Game Center

Jocul va fi eliminat de pe server, cu toate datele tale pentru el, ce pot include și pozițiile pe tabelele de lideri, realizările și provocările.

În situația în care pe viitor vei instala oricare dintre jocurile eliminate, pe Game Center vor fi incluse noi date ale tale (vei începe, deci, de la 0).

Folosind un Mac

 1. Deschide aplicația Game Center;Game Center Mac
 2. Dă clic pe fila Jocuri afișată în partea de sus a ferestrei;
 3. Derulează până în secțiunea Jocuri OS X proprii sau, în funcție de locul unde vrei să faci „curat”, Jocuri iOS proprii. Aici vei vedea toate jocurile Game Center pe care le-ai jucat în trecut, numărul total de puncte obținute și data la care a fost înregistrată ultima accesare pentru fiecare în parte. Poți da clic pe oricare dintre intrări, pentru a obține mai multe detalii despre ea (inclusiv pentru a vedea tabelele cu lideri, realizările tale și care dintre prieteni îl mai joacă), dar nu uita să revi apoi la toată lista cu jocuri dând clic butonul Înapoi din partea stângă sus a ecranului.jocuri OS X Game Center
 4. Când ai găsit jocul pe care dorești să îl elimini, dă clic dreapta / clic + Opțiune pe pictograma sau numele lui;
 5. Selectează Eliminați.Eliminare joc game center
 6. Confirmă alegerea făcută dând clic din nou pe Eliminați.Eliminare Game Center

Jocul va fi eliminat de pe server, cu toate datele tale pentru el, ce pot include și pozițiile pe tabelele de lideri, realizările și provocările.

În situația în care pe viitor vei instala oricare dintre jocurile eliminate, pe Game Center vor fi incluse noi date ale tale (vei începe, deci, de la 0).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.