Vodafone România este unul dintre primii operatori români care a anunțat săptămâna trecută nu doar data de lansare oficială a iPhone SE în România, ci și data la care va organiza o sesiune de precomenzi, 29 martie. Ținându-se de promisiune, al doilea cel mai mare operator român este primul în momentul de față care acceptă precomenzi nu doar pentru cel mai nou model de iPhone, ci și pentru cel mai nou model de iPad Pro.

iPhone SE

În momentul de față, Vodafone listează numai versiunea de iPhone SE cu 16 GB spațiu de stocare ca fiind disponibilă pentru precomandă în culorile auriu, gri stelar și roz auriu, în timp ce cea de 64 GB este listată ca fiind disponibilă numai pe gri stelar.

Vodafone.ro listează iPhone SE 16 GB la un preț de pornire de 84 €, dacă este încheiat un abonament Super RED 49 (€/lună) pe o perioadă de 24 de luni. Vorbim despre abonamentul recomandat de către Vodafone, abonament care este însă unul dintre cele mai mari, ca și cost lunar și beneficii incluse, din oferta sa. Cu toate acestea, utilizatorii au la dispoziție o sumedenie de alte opțiuni, cel mai accesibil RED cu care vor putea achiziționa un iPhone SE fiind cel de 13€/lună. Costul unui iPhone SE, în acest caz, este de 399 €. Prețul iPhone-ului se reduce treptat la creșterea abonamentului, așa că dacă se va opta pentru un Super Red 19 (€/lună), iPhone-ul va costa 349 €, în timp ce la alegerea unui abonament RED 25 (€/lună), SE va fi disponibil la 284 €, iar la alegerea unui Super Red 32 (€/lună), cel mai nou iPhone de 4 inchi va costa 209 €. Singurul abonament la care iPhone SE 16 GB este oferit gratis este Super Red 89 (€/lună), însă acesta este foarte mare și probabil acest pachet nu va face cu ochiul prea multor clienți.

În ceea ce privește prețul unui iPhone SE 16 GB la liber, ei bine, aici avem parte de o surprinză, întrucât Vodafone listează acest model de iPhone mai ieftin decât o face Apple în magazinele sale din Germania sau Franța. Ori dacă Apple comercializează iPhone SE de 16 GB la 489 €, Vodafone îl listează la 484 €. Desigur, nu vorbim despre cine știe ce diferență, însă pentru o țară unde produsele Apple sunt comercializate, de regulă, la prețuri mai mari decât la magazinele Apple din Europa, aceasta este o surpriză plăcută.precomanda iphone se 64 gb vodafone

iPhone SE de 64 GB are și el parte de o sumedenie de abonamente, la care clienții Vodafone îl vor putea achiziționa. Pentru început, abonamentul recomandat este tot Super RED 49 (€/lună), cei care vor opta pentru acesta trebuind să scoată din buzunar 179 €. Cel mai accesibil RED cu care vei putea achiziționa un iPhone SE 64 GB este cel de 13€/lună. Costul unui iPhone SE, în acest caz, este de 494 €. Prețul iPhone-ului se reduce treptat la creșterea abonamentului, așa că dacă se va opta pentru un Super Red 19 (€/lună), iPhone-ul va costa 444 €, în timp ce la alegerea unui abonament RED 25 (€/lună), SE va fi disponibil la 379 €, iar la alegerea unui Super Red 32 (€/lună), cel mai nou iPhone de 4 inchi va costa 309 €. Singurul abonament la care iPhone SE 64 GB este oferit la doar 5 € este Super Red 89 (€/lună).

La liber, iPhone SE de 64 GB poate fi achiziționat de la Vodafone, la 584 €, prețul fiind cu 5 € mai mic decât cel de la Apple Store din Germania, de exemplu.

Precomenzile de iPhone SE vor fi onorate de Vodafone începând cu data de 7 aprilie, dată de la care terminalele ar trebui să fie disponibile și în magazinele operatorului din întreaga țară.

iPad Pro 9,7 inchi

Trecând la iPad Pro de 9,7 inchi, ei bine, dacă fratele său mai mare nu a fost niciodată disponibil în oferta Vodafone, iată că succesorul iPad Air 2 este. Din păcate, Vodafone nu ne oferă prea multe opțiuni, nici în cazul iPad Pro și nici în cazul abonamentelor împreună cu care îl poți achiziționa.

La încheierea unui contract pe 24 de luni cu Smart Net 12 (€/lună) și o rată lunară de 32 €, clienții Vodafone vor putea pleca acasă cu un iPad Pro de 9,7 inchi și 32 GB capacitate de stocare gratis (deci fără a plăti vreun avans). Dacă nu se dorește plata lunară a 44 € pentru un iPad, se poate achiziționa la preț întreg iPad-ul, alături de un abonament Smart Net 12 (€/lună), situație în care tableta va costa 729 €.precomanda ipad pro Vodafone

Pentru cei care își doresc să achiziționeze tableta la liber, ei bine și aici Vodafone surprinde plăcut, listând iPad Pro la 789 €, un preț cu 50 € mai mic decât cel listat de Apple Store Germania pentru același model de iPad Pro 9,7 inchi Wi-Fi + Cellular și 32 GB stocare.

Un alt model de iPad Pro 9,7 inchi disponibil la Vodafone, este cel Wi-Fi + Cellular cu 128 GB spațiu de stocare. Acesta este disponibil cu avans 0 €, la încheierea unui contract pe 2 ani de zile cu Smart Net 12 (€/lună) și o rată lunară de 38 € (deci 50 €/lună, în total). Cei ce nu doresc rate, pot opta pentru plata integrală a tabletei – 889 € – la încheierea unui abonament Smart Net 12 pe 24 de luni sau pentru achiziționarea ei la liber, situație în care vor trebui să scoată 949 € din buzunar (la Apple, exact aceeași versiune de iPad costă 1.019 €).

Momentan, singurul iPad Pro listat de către Vodafone este cel auriu, Wi-Fi + Cellular, de 32 GB, și cel negru de 128 GB, dar nu este exclus ca și alte versiuni și modele să fie listate în zilele care urmează.

Spre deosebire de iPhone SE și versiunea de 128 GB de iPad Pro, tableta de 9,7 inchi cu 32 GB de stocare nu este listată la precomandă decât pe pagina principală a operatorului. Pe pagina produsului, aceasta este listat ca fiind în stoc cu livrare gratuită oriunde în 48 ore. Cel mai probabil, este vorba despre o greșeală, deoarece tableta nu a fost lansată încă niciunde în lume, iar la noi nu va ajunge mai devreme de 7 aprilie.

La final, este important de menționat că iPhone 5s rămâne disponibil în oferta Vodafone, dar în cantități extrem de limitate, urmând a fi retras odată cu epuizarea stocului.

iPhone SE și iPad Pro 9,7 inchi au fost prezentate de către Apple în urmă cu o săptămână, pe 21 martie, ele venind cu multiple îmbunătățiri comparativ cu predecesorii lor. Mai multe detalii despre iPhone SE aveți aici, iar despre iPad Pro 9,7 inchi aveți aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.