Imediat după ce s-a încheiat conferința Apple de pe 21 martie, gigantul american le-a permis tuturor invitaților să viziteze o altă încăpere unde produsele prezentate – iPhone SE, iPad Pro 9,7 inchi și noile curele pentru Apple Watch – erau disponibile.

Astfel, numai câteva ore după conferință, pe Internet au început să apară numeroase videoclipuri hands-on cu noile dispozitive iPhone SE și iPad Pro. Mai jos, am inclus pe câteva dintre cele mai interesante observații ale jurnaliștilor cu privire la noile dispozitive lansate de compania americană, precum și o serie de clipuri video în care ele sunt prezentate pe scurt.

iPhone SE

Principalele 5 caracteristici ale iPhone SE, în opinia celor de la TechnoBuffalo, sunt afișajul de 4 inchi, prețul de pornire de 399 $ (care, în Europa, este mult mai mare…), capacitatea de a înregistra video 4K, compatibilitatea cu Live Photos și Apple Pay.

Cei de la Engadget consideră că pentru cei care au îndrăgit iPhone 5s, iPhone SE va fi o combinație interesantă între vechi și nou și că pentru prima dată (de la lansarea iPhone 6), modelul mai mic de iPhone nu se simte ca un dispozitiv de mâna a doua. În plus, ei consideră că s-ar putea să existe situații în care iPhone SE să fie chiar mai rapid decât iPhone 6s, în condițiile în care are un ecran cu mult mai puțini pixeli.

The Verge consideră că iPhone SE face „în sfârșit un telefon mic să pară puternic”, ceea ce este deloc surprinzător ținând cont că acest nou iPhone de 4 inchi are interiorul unui iPhone 6s.

Puteți citi și alte păreri despre iPhone SE pe Ars Technica, TechRadar, Business Insider și SlashGear.

iPad Pro 9,7 inchi

Trecând la iPad Pro cu afișaj de 9,7 inch, The Verge consideră că acest iPad nu este prea mare, cum este cazul iPad Pro de 12,9 inchi; fiind la fel de subțire și ușor precum un iPad Air 2, dar beneficiind de accesoriile Apple de care beneficiază și fratele său mai mare. De asemenea, ei consideră că va fi foarte dificil să deosebești un iPad Air 2 de un iPad Pro 9,7 inchi, ceea ce ar trebui să fie un lucru bun, dacă ne gândim la dimensiuni, ținând cont și de caracteristicile hardware ale noului Pro.

Cei de la AnandTech au vorbit în prezentarea lor și despre afișajul cu True Tone al iPad Pro 9,7 inchi, despre care compania Apple spune că își ajustează temperatura în funcție de lumina ambientală. Ei prezintă apariția în Configurările tabletei a unei opțiuni ce permite dezactivarea/activarea acestei caracteristici.

CNET au testat și ei iPad Pro 9,7 inchi, iar în scurtul lor clip video de prezentare ne prezintă un sumar al caracteristicilor și specificațiilor tehnice ale acestei tablete. De asemenea, ei oferă o imagine atentă asupra Apple Pencil și a noii tastaturi Smart redimensionată, care se va conecta la iPad Pro prin același Smart Connector, ca și în cazul modelului mai mare.

TechnoBuffalo prezintă în clipul lor video hands-on cu iPad Pro câteva dintre caracteristicile acestei tablete, caracteristici printre care se numără cele patru difuzoare, camera principală, compatibilitatea cu Apple Pencil și nu numai.

Alte prezentări ale noului iPad Pro cu ecran de 9,7 inchi pot fi citite pe Engadget, SlashGear și AppleInsider.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.