Apple oferă utilizatorilor de iPhone și iPad care au grijă de mediu 3 fundaluri exclusive

0
942

Aceia dintre voi care ați urmărit evenimentul media Apple „Let Us Loop You In” de pe 21 martie, ați observat că preț de câteva minute oficialii Apple au discutat despre protejarea mediului înconjurător și modalitățile în care gigantul american încearcă să lase lumea mai bună decât a găsit-o. La scurt timp după conferință, compania americană și-a actualizat pagina dedicată mediului, răsplătind clienții care folosesc programul „Reînnoiește” (dar și pe cei ce nu îl folosesc) cu câteva fundaluri dedicate exclusiv terminalelor iOS.

Cei care au vizitat magazinele Apple pentru a-și înlocui dispozitive mai vechi cu un iPhone sau iPad nou, au primit fluturașe pe care există, printre altele, o adresă URL de unde pot fi descărcate fundaluri pe care ei le pot folosi pe noile terminale. Desigur, acestea pot fi descărcate de către oricine, din moment ce URL-ul a ajuns pe Internet.

Fiecare fundal a fost creat de către Anthony Burrill, un renumit artist grafic, și a fost inspirat de „natură și oamenii care vin împreună să ajute planeta”. Cele trei „obiecte de artă” sunt intitulate „Natura în Balans”, Natura în armonie” și „Natura în noi” și sunt optimizate pentru afișajele iPad mini, iPad Air, iPad Pro, iPhone 5 (și toate celelalte modele cu afișaje de 4 inchi), iPhone 6s/6 și iPhone 6/6s Plus.

Fundalurile pot fi descărcate pe computer (un fișier .zip), însă cel mai simplu este să accesezi această pagină direct de pe iPhone-ul sau iPad-ul tău și să salvezi fundalul dorit pe terminal (apăsând mai lung pe el). Pentru a-l configura ca fundal, tot ce va trebui să faci este să selectezi Poze>Albume>Rolă film>meniul Partajați>Utilizați ca fundal.

Descarcă fundalurile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.