Apple a lansat o actualizare Mac App Store pentru OS X Snow Leopard

0
932

Odată cu lansarea versiunilor beta publice (2) de OS X 10.11.4 El Capitan și iOS 9.3, compania Apple a mai lansat și o minoră actualizare pentru utilizatorii de Mac. Vorbim despre introducerea unei versiuni de Mac App Store reîmprospătate pe sistemele care rulează vechiul OS X 10.6 Snow Leopard.

Potrivit notițelor lansării publicate de către Apple, Mac App Store a fost actualizat pentru a asigura compatibilitatea viitoare a aplicațiilor cu versiunea Snow Leopard a sistemului de operare. Această actualizare a Mac App Store este disponibilă numai pentru utilizatorii ale căror Mac-uri rulează OS X Snow Leopard și poate fi descărcată prin intermediul sistemului de actualizare software al OS X.

Această actualizare de compatibilitate a Mac App Store cu OS X Snow Leopard a fost oferită dezvoltatorilor de pe 20 ianuarie, cu scopul de a o testa, înainte ca Apple să publice versiunea finală adresată utilizatorilor. Acum însă actualizarea este disponibilă în variantă finală.

OS X Snow Leopard (10.6) a fost publicat de către Apple în anul 2009, fiind în momentul de față o versiune a sistemului de operare OS X, care mai rulează numai pe Mac-urile vechi ale căror utilizatori refuză să efectueze actualizarea la o versiune mai recentă (computerele compatibile cu Snow Leopard pot efectua actualizarea chiar și la cea mai recentă versiune a sistemului de operare OS X, El Capitan 10.11). Actualizările publicate de Apple pentru OS X Snow Leopard sunt tot mai rare, ultima fiind lansată în 2011, înaintea lansării OS X 10.7 Lion (după, Apple a mai publicat numai actualizări de securitate).

Mac App Store a fost introdus de către Apple în 2011, fiind inclus în OS X 10.6.6 Snow Leopard și în toate versiunile ulterioare de OS X.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.