Apple a lansat OS X 10.11.4 beta 2 și OS X 10.11.4 public beta 2 pentru Mac (Articol actualizat)

8
646

Compania Apple a lansat luni seară, alături de versiunile beta 2 de iOS 9.3, tvOS 2.2 și watchOS 2.2, și OS X 10.11.4 beta 2. Vorbim despre o versiune oferită dezvoltatorilor de aplicații pentru a testa viitoarea actualizare de OS X, versiune care însă nu este momentan disponibilă și pentru utilizatorii înscrși în programul Apple de testare publică a actualizărilor de OS X.

Actualizare 27 ianuarie, ora 20:12: OS X 10.11.4 public beta 2 a fost lansat de către Apple la câteva minute distanță de versiunea publică a iOS 9.3 beta 2 și la două zile distanță de versiunea de El Capitan adresată dezvoltatorilor. Cele două OS X 10.11.4 beta au același număr de build, prin urmare aduc aceleași noutăți. Actualizarea la noua versiune de OS X poate fi efectuată de către utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta prin sistemul de actualizare software al OS X.

OS X 10.11.4 beta 2 sosește pe Mac-urile dezvoltatorilor la două săptămâni distanță de prima versiune beta și la numai o săptămână după ce Apple a lansat OS X 10.11.3 în variantă finală, pentru toți dezvoltatorii. Această actualizare poate fi descărcată de către dezvoltatori atât prin intermediul Apple Developer Center, cât și din sistemul de Actualizare software al OS X.

OS X 10.11.4 introduce câteva caracteristici noi, cum ar fi compatibilitatea cu notițele protejate cu parolă din Notițe (această funcționalitate este prezentă și în iOS 9.3), precum și compatibilitatea cu Live Photos în Mesaje. În rest, până acum aceastp actualizare a părut a aduce numai corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor (la fel ca și toate versiunile anterioare de OS X 10.11.x El Capitan).

Printre zonele de interes enunțate de către Apple în notițele lansării acestei actualizări se numără aplicațiile iBooks, Mesaje, Notițe și Poze.

În cazul în care vor fi descoperite caracteristici noi în această versiune beta de OS X El Capitan, noi vă vom anunța.

8 COMENTARII

    • Îmi poți trimite o captură de ecran să înțeleg mai bine ce nu merge? Nu apare sau nu îl poți acționa sau nu poți folosi opțiunile de partajare din el?

     • uite, asta ! cand am cumparat nou MacBook Air el capitan 10.11.1 a fost functioneaza merge share button, dar acum 10.11.3 nu merge share dureaza mult dupa nu mai merge. am vorbit la istyle brasov a spus nu stie cum fac..:|

      • Din câte văd eu, îți apare – nu apare tot timpul meniul respectiv să înțeleg? Exact așa apare și la mine în OS X 10.11.3 (și nu am observat schimbări comparativ cu versiunile mai vechi, iar comparativ cu OS X 10.11.4 e identic). Poți încerca două lucruri să vezi dacă problema mai persistă:

       1. În bara de instrumente a Safari, dă clic dreapta (în zona de lângă butonul de Partajare, de exemplu), apoi alege „Personalizare bară de instrumente”. Trage butonul de partajare în jos (pentru a dispărea din bară), apoi selectează OK, închide Safari. Redeschide aplicația și lansează din nou „Personalizare bară de instrumente”, trăgând de această dată meniul de partajare la locul inițial sau oriunde altundeva în bară. Testează apoi să vezi cum funcționează.

       2. În Preferințe sistem>Extensii, selectează „Meniu Partajare”, debifează opțiunile disponibile (care pot fi debifate), apoi închide Safari și redeschide-l încercând ulterior să lansezi meniul de partajare. Dacă problema nu mai apare, bifează din nou opțiunile de partajare cu alții de care ai nevoie în meniul de Partajare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.