Apple a lansat tvOS 9.2 beta 2 pentru dezvoltatori

0
382

tvOS 9.2 este disponibil începând de astăzi în versiunea beta 2, care le este oferită dezvoltatorilor de aplicații cu scopul de a putea testa noile caracteristici, înainte ca ele să le fie oferite publicului. Apple furnizează tvOS 9.2 beta 2 dezvoltatorilor de aplicații la două săptămâni după ce a lansat prima versiune beta a acestei actualizări a sistemului de operare pentru Apple TV generația a 4-a, dar la numai câteva ore după ce a publicat versiunea publică de tvOS 9.1.1, care reprezintă o actualizare minoră față de tvOS 9.1.

Instalarea tvOS 9.2 beta 2 este posibilă pentru toți dezvoltatorii de aplicații care și-au înregistrat Apple TV-ul generația a 4-a în portalul dedicat lor. Aceasta se va face prin intermediul sistemului de actualizare software al dispozitivului. Acei dezvoltatori care nu au instalat încă tvOS 9.2 beta pe propriile Apple TV și vor să încerce această actualizare, vor trebui să își conecteze dispozitivele la un Mac prin intermediul unui cablu USB-C la USB-A, apoi să descarce și instaleze actualizarea via iTunes sau Configuratorul Apple.

tvOS 9.2 reprezintă o actualizare majoră pentru Apple TV, introducând compatibilitate cu tastaturile Bluetooth (pentru a permite introducerea mai rapidă de texte), precum și dosare în cadrul cărora să fie organizate aplicații după gen, de exemplu, și o nouă interfață pentru comutatorul de sarcini. Această versiune mai aduce și aplicația Podcasturi (care este acum disponibilă public mulțumită tvOS 9.1.1), MapKit – care le va permite dezvoltatorilor să încorporeze hărți în aplicațiile pentru televizor – și Siri în spaniolă (dialectul american) și franceză (dialectul canadian).

În ceea ce privește tvOS 9.2 beta 2, noutățile sunt menționate în cele ce urmează.

tvOS 9.2 beta 2 – iată ce aduce nou

  • Biblioteca foto iCloud în aplicația Poze – de acum întreaga bibliotecă foto iCloud va fi accesibilă și de pe Apple TV generația a 4-a cu tvOS 9.2 instalat. Aceasta este afișată în aplicația Poze, care până acum nu includea decât pozele din fluxul foto.tvOS 9.2 beta 2
  • Compatibilitate cu Live Photos – toate Live Photos din biblioteca foto iCloud vor putea fi redate și pe Apple TV prin apăsarea pe trackpadul telecomenzii Siri.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.