Compania Apple a lansat luni seară cea de-a treia actualizare pentru tvOS, sistemul de operare conceput pentru a rula pe generația a 4-a de Apple TV. Vorbim despre tvOS 9.1.1, o versiune minoră a sistemului de operare care vine, cel mai probabil, să corecteze o parte dintre erorile prezente în tvOS 9.1, precum și să îmbunătățească performanțele comparativ cu cele din versiunea de software lansată în luna decembrie a anului trecut.

Separat de corecturi și îmbunătățiri, actualizarea 9.1.1 a tvOS introduce și o noutate importantă. Aplicația Podcasturi este o caracteristică nouă a celei mai recente versiuni a sistemului de operare pentru dispozitivul ce se conectează la televizor. Acum ea vine preinstalată, permițându-le utilizatorilor să vizioneze pe TV toate podcasturile audio și video pe care le puteau viziona până acum pe iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC și chiar pe generațiile anterioare de Apple TV. Conținutul acestei aplicații este sincronizat automat între dispozitive, astfel că tu vei avea acces instantaneu de pe Apple TV la toate podcasturile la care te-ai abonat de pe un alt dispozitiv, iar vizionările vor fi marcate ca atare.

Actualizarea tvOS 9.1.1 poate fi descărcată de către toți utilizatorii care dețin Apple TV generația a 4-a accesând Configurări>Sistem>Actualizare software. Ea va fi efectuată în mod automat pe dispozitivele acelora care au configurată actualizarea automată a sistemului. Instalarea tvOS 9.1.1 este recomandată tuturor celor care dețin cel mai recent model de Apple TV.

În prezent, compania Apple testează și tvOS 9.2, o versiune majoră a sistemului de operare care va introduce o mulțime de noutăți. Printre caracteristicile noi din tvOS 9.2 beta 1 se numără compatibilitatea cu tastaturile Bluetooth, dosarele pentru organizarea aplicațiilor, un comutator de sarcini modificat și nu numai. Desigur, în tvOS 9.2 am putut vedea pentru prima dată aplicația Podcasturi pentru Apple TV 4. Data lansării tvOS 9.2 este momentan necunoscută.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.