Odată cu lansarea versiunii finale de iOS 9 și a actualizării 2.2 pentru iMovie, compania Apple a mai publicat săptămâna aceasta câteva actualizări pentru câteva dintre aplicațiile proprii disponibile pe App Store. Pages, Numbers și Keynote, alături de iTunes U au fost actualizate de către gigantul american, iar dacă vă așteptați la schimbări majore sau funcționalități noi pentru fiecare dintre cele 4 aplicații, atunci s-ar putea să rămâneți dezamăgiți ușor.

Cele trei aplicații ale suitei iWork pentru iPhone, iPad și iPod touch – Pages, Numbers și Keynote – sunt acum disponibile în versiunile 2.5.5, iar despre aceste actualizări compania Apple ne spune doar că includ îmbunătățiri în privința stabilității și corecturi de erori. Teoretic, deci, nu ar trebui să vedem nimic schimbat în niciuna dintre cele 3 aplicații, iar ceea ce ne anunță Apple ar trebui să se refere în special la compatibilitatea cu iOS 9.

  • Pages pentru iPhone și iPad – 8,99 € – Cumpară acum*
  • Numbers pentru iPhone și iPad – 8,99 € – Cumpară acum*
  • Keynote pentru iPhone și iPad – 8,99 € – Cumpară acum*

Cam aceeași poveste este și cu aplicația iTunes U pentru iPhone și iPad, versiunea 3.0.1 incluzând, conform Apple, îmbunătățiri minore în privința stabilității și performanțelor.

Pentru a efectua actualizarea la cea mai recentă versiune a celor trei aplicații va trebui să accesați App Store>Actualizări și să atingeți butonul „Actualizați” din dreptul fiecăreia. Iar dacă nu le aveți descărcate, atunci puteți urma linkurile de mai sus pentru a le descărca acum.

*Aplicațiile vor fi gratuite pentru toți cei care au cumpărat și activat un iPhone, iPad sau iPod nou după luna septembrie a anului 2013. Actualizarea este gratuită pentru toată lumea.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.