Urmărește reclama Apple „Poze și Videouri” ce promovează iPhone 6

0
358

Compania Apple continuă campania de promovare a smartphone-ului său, „Dacă nu-i un iPhone, nu-i un iPhone”, lansând la finele acestei săptămâni pe canalul său de YouTube spotul „iPhone – Poze & Videouri”. Așa cum ne sugerează și numele, cea mai recentă reclamă din această campanie Apple este concentrată pe promovarea funcționalităților de fotografiere și filmare ale iPhone.

Spotul de 30 de secunde prezintă numeroase dispozitive iPhone 6 Plus aranjate artistic, pe ecranul cărora sunt redate fotografii și clipuri video după diferite modele. Narațiunea redată în fundal ne vorbește despre popularitatea iPhone ca și cameră foto/video datorată și ușurinței de a o folosi și faptului că o ai mereu în buzunar.

În fiecare zi milioane de fotografii și videouri splendide sunt capturate cu iPhone. Asta pentru că iPhone face simplu pentru oricine să captureze fotografii și videouri spleindide.

Stilul acestei noi reclame este similar celorlalte din campanie, ele fiind lansate în luna iulie. Până acum, Apple a publicat patru reclame din această serie, primele trei fiind „Iubit”, „iPhone – hardware și software” și „Aplicații uimitoare”. La fel ca și în cazul acestora trei, cea din urmă „Poze și videouri” se încheie cu sloganul „Dacă nu-i un iPhone, nu-i un iPhone”.

Această campanie de promovare a iPhone este mai extinsă în condițiile în care compania Apple a lansat recent o pagină web unde scoate în evidență caracteristicile care fac iPhone diferit de dispozitivele concurente.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.