Apple a publicat o nouă reclamă ce promovează aplicațiile „excelente” pentru iPhone 6

0
425

La zece zile după ce a dat startul campaniei de promovare a iPhone 6 / 6 Plus „Dacă nu-i un iPhone, nu-i un iPhone”, publicând pe atunci două spoturi publicitare, compania americană a încărcat o nouă reclamă de dimineață.

Dacă primele două reclame din această campanie puneau în lumină rata de satisfacție foarte mare pe care iPhone o are în rândul consumatorilor și îmbinarea perfectă dintre hardware și software, cea de-acum este intitulată „Aplicații excelente”, promovând deci aplicațiile de pe App Store. Apple se laudă cu catalogul de peste 1,5 milioane de aplicații al App Store, spunând potențialilor clienți că acolo se găsesc toate aplicațiile bune și de care ai nevoie.

iPhone 6 și iPhone 6 Plus nu au fost promovate de către Apple prin atât de multe reclame, iar asta nu ne surprinde ținând cont de vânzările neașteptat de bune. Campania aceasta este a treia de la lansarea terminalelor, după cea care explica diferențele dintre 6 și 6 Plus și cea care promova fotografii și clipuri video înregistrate cu aceste terminale.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.