Evenimentul media cu care Apple obișnuiește să înceapă fiecare toamnă urmează să aibă loc anul acesta miercuri, pe data de 9 septembrie, scrie John Paczkowski, un jurnalist care a prezis exact în trecut datele mai multor confetințe ale companiei Apple. Mai multe surse citate de acesta susțin că evenimentul va avea loc în a doua săptămână din luna septembrie, data aleasă de către Apple fiind cel mai probabil cea de 9 a lunii respective. Prin urmare, evenimentul va avea loc peste exact o lună.

Evenimentul va pune în centru iPhone 6s și iPhone 6s Plus, noua generație de iPhone cu ecran de 4,7 inchi, respectiv 5,5 inchi urmând a avea ecran Force Touch, procesor Apple A9, camere îmbunătățite, cipuri LTE mai rapide și alte caracteristici interesente. Alături de aceste dispozitive, Apple plănuiește să lanseze noi tablete iPad la evenimentul respectiv, cu toate că momentan nu se știe dacă iPad-ul Pro cu ecran de 12,9 inchi va fi lansat atunci sau la o dată ulterioară.

Un alt produs important care urmează să fie introdus la evenimentul de la începutul lunii septembrie este Apple TV. O nouă generație de Apple TV este pregătită de către Apple de ceva vreme și urmează să reprezinte un upgrade important de la generația anterioară, deoarece va include un procesor Apple A8, un App Store, o telecomandă cu touch pad, Siri și o carcasă complet modificată.

În cazul în care Apple va prezenta noile iPhone-uri peste exact o lună, sesiunea de precomenzi va începe pe 11 septembrie, deci într-o zi de vineri (ca de obicei). Lansarea lor va avea loc probabil o săptămână mai târziu, pe 18 septembrie, dată la care ar urma să fie disponibile în magazine și noile iPad-uri și Apple TV 4.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.