Ecranul iPhone 6 și ecranul cu Force Touch al iPhone 6s sunt comparate într-un video

0
916

MacManiack, un comerciant de componente și accesorii pentru iPhone, iPad și Mac, a publicat recent pe canalul său de YouTube un clip video în cadrul căruia compară presupusul ecran compatibil cu Force Touch al iPhone 6s, cu ecranul „simplu” al iPhone 6. Comparația în care cele două ecrane sunt puse unul lângă altul relevă faptul că ele sunt în general foarte similare, având dimensiuni aproximativ identice, același loc pentru camera FaceTime și senzorul de proximitate, însă și unele diferențe notabile.

Presupusul ecran al iPhone 6s are un nou conector în colțul din stânga sus, care nu face nimic altceva decât să confirme multiplele zvonuri de până acum care ne indicau faptul că viitoarea generație de iPhone va fi echipată cu tehnologia Force Touch – care va permite distingerea de către dispozitiv a atingerilor de apăsări și care se regăsește deja în ecranul Apple Watch și trackpadul celor mai recente MacBook și MacBook Pro cu ecran Retina. De asemenea, ecranul „iPhone 6s ” are conectori pentru lițe modificați ușor, Touch ID este integrat în panoul LCD și conectorul digitizorului, iar pelicula protectoare din spatele LCD-ului este lipită.

Faptul că pe internet apar în ultima vreme tot mai multe componente ale viitoarei generații de iPhone nu ar trebui să ne surprindă chiar deloc, în condițiile în care a mai rămas mai puțin de o lună până la conferința de prezentare a acesteia. Până acum am avut ocazia de a vedea carcasa terminalului în câteva rânduri, ecranul precum și unele componente de pe placa de bază a acestuia, dar și câteva lițe.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.