Snapchat – populara aplicație de mesagerie ce permite utilizatorilor să posteze fotografii sau clipuri video care să poată fi vizualizate de prieteni și urmăritori o perioadă limitată de timp – a primit luni seara o nouă actualizare notabilă, care le aduce utilizatorilor de iPhone câteva caracteristici interesante.

Versiunea 9.14.0 a Snapchat este deci disponibilă pe App Store și include, în primul rând, Modul Călătorie. Această caracteristică poate fi activată din Setări>Gestionează și dezactivează descărcarea automată a conținutului, ca de exemplu, Povești, atunci când folosești datele mobile, pentru a preîntâmpina situațiile neplăcute când faci cost suplimentar și a-ți permite să urmărești mai mult din ceea ce îți place. În plus, această actualizare adaugă pictograma ochi lângă poveștile lor, aceasta permițându-le să vadă cine a vizionat Snap-ul respectiv. Iar la final actualizarea ne aduce un nou buton cu și mai multe caractere emoji pe care să le includem în Snap-urile trimise urmăritorilor și/sau prietenilor.

Pentru a face actualizarea la versiunea 9.14.0 a aplicației Snapchat pentru iPhone va trebui să accesezi App Store>Actualizări>Actualizări. Iar dacă nu ai descărcat încă această aplicație gratuită și vrei să testezi serviciul, urmează linkul direct de mai jos pentru a o descărca acum:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.