iPad mini 4 va fi un iPad Air 2 în miniatură

0
322

A patra generație de iPad mini va fi cea mai subțire din gamă, fiind mai degrabă un iPad Air 2 în miniatură, potrivit unui clip video care prezintă un prototip tridimensional al tabletei ce a fost publicat de uSwitch și OnLeaks. Prototipul de iPad mini 4 are, potrivit imaginilor video, o grosime a carcasei de numai 6,1 mm (ca și iPad Air 2), fiind mult mai subțire decât actualul iPad mini 3 sau decât iPad mini 2, care aveau 7,5 mm grosime.

Interesant este că noua versiune de iPad mini nu va împrunuta de la modelul mai mare doar grosimea, ci și aspectul exterior pentru că, după cum se poate observa în imagini, comutatorul pentru modul mut a fost eliminat, iar al doilea microfon a fost mutat în dreptul camerei, exact ca la iPad Air 2.

În general, acest clip video nu ne prezintă prea multe lucruri noi, confirmând deci zvonuri mai vechi, inclusiv pe unul recent care indica faptul că iPad mini 4 va adopta profilul mai subțire al iPad Air 2, camera iSight de 8 megapixeli și ecranul complet laminat, cu peliculă anti-reflectorizantă de pe generația actuală de iPad Air. Desigur, în afară de prezentarea dimensiunilor și a designului, prototipul nu ne vorbește despre alte modificări cu care va veni tableta, dar este destul de clar că ea va reprezenta un upgrade mai important de la generația anterioară decât a fost iPad mini 3 față de iPad mini 2.

Conform unui zvon recent, noul iPad mini 4 ar putea să fie prezentat de către Apple pe 9 septembrie, în aceeași conferință în care gigantul american va dezvălui și iPhone 6s/6s Plus și Apple TV 4.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.