Big Ben îți afișează acum ora exactă direct în aplicația Hărți

0
260

big benCompania Apple a lansat o actualizare importantă pentru aplicația Hărți adresată dispozitivelor iPhone, iPad, iPod touch și Mac. Funcționalitatea Flyover, care îți permite să vizualizezi în 3D cele mai importante orașe ale lumii, include acum nu doar imagini statice, ci și animate. Londra este primul oraș în care Flyover a primit această nouă caracteristică, astfel că două dintre principalele puncte de atracție ale capitalei Marii Britanii au devenit și mai interesante pentru utilizatorii aplicației Hărți.

Big Ben (Marele Ben) – sau ceasul turnului din nord al palatului Westminster – afișează începând cu această săptămână ora exactă și în aplicația Hărți. Astfel, ora pe care o pot vedea în timp real londonezii și vizitatorii care se află fizic în Londra, o vor putea vedea și cei care vizitează orașul din aplicația Hărți de pe iPhone, iPad sau Mac.

Cel de-al doilea mare punct de atracție turistică al capitalei Marii Britanii – Roata din Londra – se bucură și ea de noua caracteristică a aplicației Hărți. Astfel, dacă accesezi Flyover în locul în care se află Roata Londrei, vei observa de îndată că aceasta se învârte, exact ca în realitate.

Noua funcționalitate a aplicației Hărți va fi, potrivit The Daily Mail, extinsă și la alte orașe din lume în săptămânile care urmează. Astfel, și multe alte puncte de atracție celebre ale unor orașe mari vor avea aceste efecte interesante în aplicația creată de Apple.

Animațiile care ar trebui să ne prezinte în timp real anumite locații de pe glob sunt o adiție simplă și în același timp interesantă pentru aplicația Hărți, oferind utilizatorilor de iPhone, iPad și Mac o experiență îmbunătățită și ceva ce nu întâlnești la alte aplicații de cartografiere online.

Pentru a beneficia de noua funcționalitate nu va trebui să faci nimic altceva decât să accesezi aplicația Hărți de pe ecranul principal al dispozitivului iOS sau de pe computerul cu OS X.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.