Versiunea finală a iOS 8.2 urmează să fie lansată săptămâna viitoare

0
259

Lansarea unei noi actualizări majore pentru iOS 8 este cât se poate de iminentă. BGR scrie, citând surse din cadrul Apple, că versiunea publică a iOS 8.2 va fi lansată nici mai devreme nici mai târziu de lunea viitoare. Această informație se potrivește cu unele apărute săptămânile trecute, cu toate că cele din urmă ne sugerau că lansarea ar fi stabilită pentru finele lunii martie, și nu pentru începutul acestei luni.

iOS 8.2 a fost lansat în versiune beta adresată dezvoltatorilor de aplicații încă din luna noiembrie și include compatibilitate cu ceasul Apple. O lansare luni, pe 2 martie, ar veni cu exact o săptămână înaintea evenimentului special Apple anunțat aseară. Pe 9 martie, compania va organiza la San Francisco o conferință sub sloganul „Spring forward”, ea urmând să ne aducă o nouă prezentare a ceasului și a câtorva detalii ce nu au fost menționate în septembrie, atunci când a avut loc prezentarea inițială.

Până în momentul de față, iOS 8.2 a primit cinci actualizări beta, cea mai recentă fiind publicată pe data de 2 februarie. Aceasta ne indică faptul că Apple nu mai are în plan lansarea unor actualizări pentru dezvoltatori în ceea ce privește iOS 8.2, mai ales că între timp au fost publicate două versiuni beta pentru iOS 8.3.

Și pentru că tot veni vorba despre iOS 8.3, cei de la BGR ne anunță că Apple plănuiește să lanseze nu mai puțin de 4 actualizări beta pentru această versiune a iOS, înainte de lansarea pentru publicul larg. Cum între prima și a doua actualizare beta a iOS 8.3 au trecut două săptămâni, sunt șanse mari ca iOS 8.3 să nu fie lansat mai devreme de luna aprilie.

Spre deosebire de iOS 8.3, care aduce destuld e multe funcționalități noi, precum și îmbunătățiri, iOS 8.2 nu aduce mai nimic nou. De fapt, actualizările beta de până acum nu aduc nimic altceva decât compatibilitate cu Apple Watch. Este însă posibil ca versiunea finală să includă și alte funcționalități noi sau corecturi de probleme.

Cât despre sursa acestor informații, BGR au prezis de multe ori în mod corect data lansării unor actualizări viitoare ale iOS. Cu toate acestea, nu este exclus ca ei să se înșele, iar iOS 8.2 să fie lansat în versiunea finală peste două săptămâni sau peste trei (iOS 8.1 a fost, spre exemplu, lansat după o săptămână după ce a avut loc conferința de prezentare a iPad Air 2 și iMac cu ecran Retina).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.