Descoperă peste 30 de imagini aeriene splendide pe care le poți folosi ca și wallpaper pe iPhone și iPad

0
2086

Apple include în fiecare versiune nouă a iOS o serie de fundaluri frumoase care se potrivesc cu dispozitivele iPhone și iPad. Majoritatea acestor fundaluri reprezintă imagini din natură pe care mulți preferă să le folosească. Dacă ești și tu unul dintre acei utilizatori care vrei să ai pe fundalul ecranului de blocare sau chiar și în spatele fiecărei iconițe de pe ecranul principal o imagine splendidă din natură, dar te-ai plictisit deja de imaginile pe care le oferă în mod implicit iOS, atunci imaginile pe care le vom prezenta succint acum s-ar putea să te încânte.

Vorbim despre o serie de imagini aeriene făcute din satelit și oferite ca și sursă deschisă de NASA sau Airbus pe care João Paulo Bernandes s-a gândit să le culeagă și să le încarce pe un microblog de pe Tumblr. Iar majoritatea imagimilor selectate de el arată grozav ca și fundal pe iPhone și iPad, și nu m-aș mira dacă Apple ar alege să le includă în biblioteca de fundaluri a iOS. De la ghețari care s-au spart și alte imagini din zona arctică și până la imagini de înaltă rezoluție cu orașe, câmpuri, terenuri și vulcani, este imposibil să nu găsești într-una dintre cele peste 30 de imagini publicate pe Tumblr de Bernandes una care să se potrivească gusturilor tale.

Înainte de a începe, menționez că am selectat din întreaga galerie de pe Tumblr doar câteva imagini. Pentru a le vedea pe toate și descărca direct de pe site-ul lui Bernandes, vă recomand să urmați acest link. Rețineți că imaginile au o rezoluție foarte puțin mai mare de cea Full HD, 1920x1080p, și se potrivesc mai ales pe iPhone, iPod touch sau modelele anterioare de iPad.

Poți descărca oricare dintre fundalurile de mai sus atingând pe unul dintre ele pentru a deschide galeria și apoi apăsând pe el până când apare butonul Salvați imaginea. După ce imaginea a fost salvată, mergeți în Poze>Rolă film/Adăugate recent, deschide fundalul salvat, apoi atinge butonul de partajare și selectează opțiunea Utilizați ca fundal.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.