iOS 15.5 beta 4 și iPadOS 15.5 beta 4 au fost lansate pentru iPhone, iPad și iPod touch

- Publicitate -

Apple a lansat marți seară iOS 15.5 beta 4 și iPadOS 15.5 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la o săptămână distanță de iOS 15.5 / iPadOS 15.5 beta 3.

Având în vedere numărul de versiune, iOS 15.5 și iPadOS 15.5 sunt actualizări majore pentru iOS 15 / iPadOS 15 și ar trebui să introducă o serie de caracteristici noi și importante pe iPhone, iPad și iPod touch.

Din păcate, până acum, spre deosebire de precedentele actualizări de iOS 15 / iPadOS 15, acestea par să vină cu un număr destul de mic de modificări. Codul intern al primelor versiuni de prelansare ale iOS 15.5 / iPadOS 15.5 arată intenția Apple de a lansa la un moment dat o aplicație Apple Classical, care să ofere utilizatorilor o experiență îmbunătățită pentru descoperirea și ascultarea de muzică clasică. În plus, se pare că Apple pregătește în iOS 15.5 o funcționalitate care va permite programatorilor de aplicații de tip „cititor” să adauge un link către un site web extern pentru a permite utilizatorilor să se autentifice și să își administreze conturile, fără a mai fi, deci, necesară abonarea prin intermediul App Store.

Prima versiune beta a iOS 15.5 a mai adus și mici modificări pentru Apple Pay Cash, Apple adăugând opțiuni de Solicitare și Trimitere. Mai mult, Apple a mai făcut și unele modificări în iTunes Pass, care obișnuia să fie accesibil din aplicația Portofel.

De îndată ce caracteristicile noi ale iOS 15.5 / iPadOS 15.5 beta 4 vor fi descoperite, le vom prezenta mai jos în cadrul acestui articol.

iOS 15.5 beta 4 și iPadOS 15.5 beta 4 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 15/iPadOS 15.

Deocamdată, iOS 15.5 / iPadOS 15.5 public beta 4 nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate pe parcursul săptămânii curente. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 15.5 nu este cunoscută, însă este posibil ca acestea să ajungă pe dispozitivele publicului larg până în vară.

iOS 15.5 / iPadOS 15.5 succed iOS 15.4 / iPadOS 15.4, care reprezintă două dintre cele mai bogate în noutăți actualizări aduse până acum iOS 15. Mai multe detalii aici.

Notă: Dacă ai instalat iOS 15.5 / iPadOS 15.5 beta 4 și ai descoperit și alte noutăți decât cele mai sus prezentate, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.