iOS 15.5 beta 3 și iPadOS 15.5 beta 3 au fost lansate pentru iPhone, iPad și iPod touch

- Publicitate -

Apple a lansat marți seară iOS 15.5 beta 3 și iPadOS 15.5 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la o săptămână distanță de iOS 15.5 / iPadOS 15.5 beta 2.

Având în vedere numărul de versiune, iOS 15.5 și iPadOS 15.5 sunt actualizări majore pentru iOS 15 / iPadOS 15 și ar trebui să introducă o serie de caracteristici noi și importante pe iPhone, iPad și iPod touch.

Din păcate, până acum, spre deosebire de precedentele actualizări de iOS 15 / iPadOS 15, acestea par să vină cu un număr destul de mic de modificări. Codul intern al primelor versiuni de prelansare ale iOS 15.5 / iPadOS 15.5 arată intenția Apple de a lansa la un moment dat o aplicație Apple Classical, care să ofere utilizatorilor o experiență îmbunătățită pentru descoperirea și ascultarea de muzică clasică. În plus, se pare că Apple pregătește în iOS 15.5 o funcționalitate care va permite programatorilor de aplicații de tip „cititor” să adauge un link către un site web extern pentru a permite utilizatorilor să se autentifice și să își administreze conturile, fără a mai fi, deci, necesară abonarea prin intermediul App Store.

Prima versiune beta a iOS 15.5 a mai adus și mici modificări pentru Apple Pay Cash, Apple adăugând opțiuni de Solicitare și Trimitere. Mai mult, Apple a mai făcut și unele modificări în iTunes Pass, care obișnuia să fie accesibil din aplicația Portofel.

De îndată ce caracteristicile noi ale iOS 15.5 / iPadOS 15.5 beta 3 vor fi descoperite, le vom prezenta mai jos în cadrul acestui articol.

iOS 15.5 beta 3 și iPadOS 15.5 beta 3 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 15/iPadOS 15.

Deocamdată, iOS 15.5 / iPadOS 15.5 publicbeta 3 nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate pe parcursul săptămânii curente. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 15.5 nu este cunoscută, însă este posibil ca acestea să ajungă pe dispozitivele publicului larg până în vară.

iOS 15.5 / iPadOS 15.5 succed iOS 15.4 / iPadOS 15.4, care reprezintă două dintre cele mai bogate în noutăți actualizări aduse până acum iOS 15. Mai multe detalii aici.

Notă: Dacă ai instalat iOS 15.5 / iPadOS 15.5 beta 3 și ai descoperit și alte noutăți decât cele mai sus prezentate, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

macOS 13.3 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.3 beta 4 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la aproximativ...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului de operare pentru Apple Watch sosește la...

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la o...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.