macOS 12.4 Monterey beta 3 a fost lansat

- Publicitate -

macOS Monterey 12.4 beta 3 a fost lansat marți seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Monterey sosește la o săptămână distanță de macOS Monterey 12.4 beta 1. În concomitent, Apple a mai lansat în această seară și macOS Big Sur 11.6.6 beta 3 pentru utilizatorii de Mac care nu doresc sau nu pot face actualizarea la Monterey.

macOS Monterey 12.4 reprezintă cea de-a patra actualizare importantă pentru macOS 12. Sau cel puțin aceasta arată numărul de versiune, deoarece Apple nu a menționat vreo caracteristică nouă a macOS 12.4.

Totuși, utilizatorii care intenționează să facă actualizarea la macOS 12.4 beta trebuie să știe că, pentru a se bucura de Control universal, vor trebui să își actualizeze și iPad-urile la iPadOS 15.5 beta, deoarece noua versiune a caracteristicii ce permite controlarea mai multor Mac-uri și iPad-uri cu un singur maus și cu o singură tastatură NU mai este compatibilă cu cea disponibilă în macOS 12.3 și iPadOS 15.4.

De îndată ce vor fi descoperite, caracteristicile noi din macOS 12.4 vor fi prezentate puțin mai jos în cadrul acestui articol.

macOS 12.4 beta 3 poate fi descărcat și instalat de îndată pe Mac-urile dezvoltatorilor de aplicații (care au mai avut instalate versiuni beta de macOS 12 pe Mac-ul pe care doresc să îl actualizeze), via secțiunea Actualizare software din Preferințe sistem. macOS 12.4 public beta 3 va fi lansat cel mai probabil în cursul acestei săptămâni pentru toți membrii Apple Software Beta Program.

Versiunea finală a macOS 12.4 va fi lansată, probabil, în această primăvară.

macOS 12.4 succede macOS 12.3, o actualizare care a adus o mulțime de noutăți importante pe Mac. Mai multe detalii despre noutățile aduse de macOS Monterey 12.3 sunt disponibile aici.

În cazul în care ai descoperit și alte noutăți în macOS 12.4 beta 3, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa faceti o restaurare (restore) unui iPhone, iPad sau iPod touch – Tutorial

Intampiati multe inchideri subite ale aplicatiilor preinstalate pe iPhone, iPad sau iPod touch, iOS-ul merge mai greu...

iOS / iPadOS 15.8 și iOS / iPadOS 16.7.2 / macOS 13.6.1 și macOS 12.7.1 au fost lansate

iOS 15.8, iPadOS 15.8, iOS 16.7.2 și iPadOS 16.7.2 au fost lansate miercuri seară de către Apple...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.