macOS Big Sur 11.0.1 beta 1 a fost lansat de către Apple

Cu toate că o versiune publică a macOS 11.0 Big Sur nu este nici acum, la mai bine de patru luni distanță de momentul prezentării, disponibilă pentru utilizatorii de Mac, Apple a început să testeze împreună cu programatorii și membrii Apple Software Beta Program o nouă versiune de Big Sur. macOS 11.0.1 Big Sur beta 1 și public beta 1 au fost lansate de gigantul californian, acest nou build înlocuindu-l pe cel al macOS Big Sur 11.0 beta 10, pe care Apple l-a lansat în urmă cu două săptămâni.

Numărul noii versiuni de macOS ne sugerează faptul că aceasta ar trebui să fie concentrată pe îmbunătățirea performanțelor și pe corectarea erorilor rămase în Big Sur 11.0. Până acum, programatorii care au instalat macOS 11.0.1 beta 1 pe Mac-urile lor au descoperit că această nouă versiune introduce o serie de fundaluri noi, similare celor introduse în iOS 14.2 beta. Toate aceste fundaluri pot fi descărcate de aici (via 9to5Mac).

În plus, s-a mai descoperit că această versiune de macOS conține unele referințe către trei Mac-uri care nu au fost lansate. Localizate în /System/Bibliotecă de către utilizatorul Twitter HarckerTechfișierele care fac referire la Mac-uri nelansate sunt MacHardwareTypes-2020f.bundle, MacHardwareTypes-2020g.bundle, and MacHardwareTypes-2020h.bundle. Deocamdată nu este clar la ce modele se referă aceste fișiere ori dacă este vorba despre trei modele noi sau de versiuni diferite ale vreunui model nou de Mac. După cum a confirmat directorul general Apple în cadrul teleconferinței de aseară, compania americană mai are de prezentat câteva produse noi până la finele acestui an, zvonindu-se că cel puțin unul dintre acestea va fi un Mac / MacBook cu chipset Apple.

În situația în care vor fi descoperite și alte noutăți în actualul build de macOS Big Sur, noi vi le vom prezenta puțin mai jos în cadrul acestui articol.

macOS 11.0.1 beta 1 poate fi descărcat și instalat de îndată pe Mac-urile dezvoltatorilor de aplicații (care au mai avut instalate versiuni beta de macOS 11.0 pe Mac-ul pe care doresc să îl actualizeze), via secțiunea Actualizare software din Preferințe sistem. Versiunea public beta 1 a macOS Big Sur 11.0.1 poate fi descărcată și instalată pe Mac-urile utilizatorilor care s-au înscris în Apple Software Beta Program și au instalat pe Mac un profil special. Versiunea finală a macOS 11.0 va fi lansată în cursul acestei toamne, iar versiunea finală a macOS 11.0.1 va fi lansată probabil la o dată ulterioară.

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la macOS 11.0.1 Big Sur beta 1 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu, mai jos în cadrul acestui articol.

Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,912FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
382CititoriConectați-vă
92AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente articole

iOS 14.2.1 a fost lansat pentru gama iPhone 12

iOS 14.2.1 a fost lansat în această seară de către Apple, și este o nouă actualizare de software concentrată pe corectarea de erori. Noua...

macOS Big Sur 11.1 beta 1 a fost lansat de către Apple

Actualizare 18 noiembrie, ora 22:46: macOS Big Sur 11.1 public beta 1 a fost, de asemenea, lansat pentru membrii Apple Software Beta și are același...

iOS 14.3 beta 2 și iPadOS 14.3 beta 2 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Actualizare 18 noiembrie, ora 22:48: iOS 14.3 / iPadOS 14.3 public beta 2 au fost, de asemenea, lansate pentru membrii Apple Software Beta și au...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.