iOS 14 a fost prezentat ce către Apple – iată toate noutățile

- Publicitate -

Ediția digitală a WWDC de anul acesta a început cu prezentarea unei noi actualizări majore pregătite pentru sistemul de operare dedicat iPhone și iPad – iOS 14.

Noul iOS aduce cea mai mare schimbare pe ecranul principal prin introducerea widgeturilor printre aplicații și a bibliotecii de aplicații. De asemenea, această actualizare oferă o nouă modalitate de a intra pe App Store cu noile cleme de aplicații, introduce îmbunătățiri majore pentru Mesaje și o mulțime de alte schimbări mai mici sau mai mari ce vor îmbunătăți experiența utilizatorilor de iPhone și iPod touch.

„iOS 14 transformă elementele emblematice ale experienței iPhone, începând cu cea mai mare actualizare pe care am adus-o vreodată ecranului principal. Cu noile widgeturi frumos reproiectate pentru ecranul principal, Biblioteca de aplicații care organizează în mod automat toate aplicațiile tale și clemele de aplicații care sunt simplu și rapid de descoperit, iPhone devine mai puternic și mai ușor de utilizat” – Craig Federighi, vicepreședinte Apple pentru Inginerie Software.

iOS 14 O nouă experiență pentru ecranul principal

După ce ani de zile a refuzat să asculte utilizatorii și să îmbunătățească ecranul principal prin introducerea unor widgeturi accesibile din toate paginile (într-o manieră similară sistemului de operare Android), Apple a venit acum cu revoluționara idee de a reinventa widgeturile, făcându-le accesibile de pe ecranul principal.

Widgeturiwidget ios 14

Înainte de a vorbi despre aranjarea widgeturilor pe ecranul principal al dispozitivelor iPhone și iPod touch, trebuie să spunem că acestea au fost îmbunătățite. Accesibile în continuare din ecranul azi, acestea au acum un aspect mai plăcut și dimensiuni variabile, permițând încadrarea a două astfel de mini-aplicații în paralel pe ecranul unui iPhone. Această abordare a Apple ne amintește de designul Metro al defunctului Windows Mobile.

Din acest ecran cu widgeturi, utilizatorii vor putea să și le aleagă pe cele pe care le consideră cele mai importante și să le fixeze pe ecranul principal. În orice pagină doresc. În orice loc doresc (aproape).

iOS 14 oferă widgeturi de mai multe dimensiuni. Cele mai mici vor ocupa spațiul a patru pictograme de aplicații și vor putea fi poziționate fie două în paralel, pe același rând, fie una pe un rând, iar pe celălalt rând patru pictograme. Utilizatorii nu vor putea lăsa spații libere sau să poziționeze excentric aceste widgeturi mici (nici măcar nu vor putea să le poziționeze într-o poziție în care ar rămâne un număr impar de pictograme pe verticală sau orizontală).

Widgeturile intermediare vor ocupa spațiul a opt pictograme de aplicații dispuse orizontal (acestea nu pot fi poziționate vertical). Asemenea widgeturilor mici, acestea pot fi poziționate oriunde, pe orice pagină a ecranului principal, însă fără a putea să lași o distanță de un rând, spre exemplu, față de pictograme.

Cele mai mari widgeturi vor ocupa spațiul a doisprezece pictograme de aplicații (pe modelele de iPhone cu afișaje mari) și, asemenea celorlalte, nu pot fi poziționate chiar oriunde pe ecran, fiind necesară păstrarea unui număr par de pictograme deasupra ori dedesubt.

În general, aplicațiile au widgeturi mici și intermediare (cele mari sunt disponibile momentan pentru un număr limitat de aplicații/funcții), utilizatorii fiind cei care vor putea alege în funcție de preferințe cât de mari să fie aceste mini-aplicații. Odată adăugate pe ecranul principal, widgeturile vor oferi informații din aplicațiile de care aparțin – spre exemplu, widgetul aplicației Vremea, în varianta mică, va afișa temperatura curentă în orașul selectat, starea vremii, temperatura minimă și cea maximă, iar în varianta mai mare va afișa și o prognoză pe următoarele ore.

În plus, Apple a creat ceea ce numește Stivă inteligentă – un set de widgeturi selectate în mod automat de dispozitivul cu iOS în funcție de aplicațiile folosite cel mai des. Această stivă are dimensiunea unui widget mare și poate fi poziționată oriunde pe ecran. În funcție de momentul din zi, locație și activitate, aceasta va modifica widgetul afișat, iar utilizatorul va putea comuta între widgeturile din această stivă pentru a obține rapid informațiile de care are nevoie. Utilizatorii vor putea adăuga această stivă direct din ecranul Adăugare widget sau vor putea crea stive cu widgeturile dorite prin suprapunerea a două sau mai multe astfel de mini-aplicații pe ecranul principal.

Bibliotecă aplicațiibiblioteca aplicatii library

Aceasta este denumirea dată de către Apple noului spațiu care organizează în mod automat toate aplicațiile instalate pe iPhone și iPod touch într-o vizualizare simplă care poate scoate la suprafață acele aplicații pe care s-ar putea să vrei să le folosești într-un anumit moment. Utilizatorii vor putea alege câte pagini de pe ecranul principal vor să folosească și să le ascundă pe celelalte în această bibliotecă.

Noua vizualizare va sorta aplicațiile în funcție de categorii, dar va cuprinde și dosare cu aplicații accesate recent și cu sugestii contextuale de aplicații. De asemenea, aceasta include și o bară de căutare la care utilizatorii vor putea apela pentru a găsi rapid aplicația dorită.

O glisare în jos din partea superioară a bibliotecii va aduce o vizualizare a tuturor aplicațiilor instalate pe dispozitiv. În această listă, aplicațiile sunt afișate în ordine alfabetică, făcând mai ușoară descoperirea lor după nume.

Interfață nouă pentru apeluri recepționate și Sirisiri apeluri

Învechita interfață de recepționare apeluri care întrerupea orice făceai pentru a-ți afișa că te sună cineva a fost modificată în sfârșit. Începând cu noua versiune de iOS, apelurile recepționate vor fi afișate în partea de sus a ecranului într-un mic element care va cuprinde numele apelantului / numărul de telefon, poza (dacă există) și butoanele de răspuns și respins (respingerea apelului se va putea face și printr-o glisare în sus efectuată pe acest element de interfață). Astfel, dacă primești un apel și nu vrei / nu ai timp să răspunzi în acel moment, vei putea să continui ceea ce făceai fără a trebui să respingi apelul.

La rându-i, interfața Siri deranja de cele mai multe ori întrucât accesarea ei acoperea tot ecranul. Acum, însă, Siri va apărea în partea de jos și te va lăsa să continui ceea ce făcea în timp ce îți va răspunde întrebărilor / solicitărilor.

Mod imagine în imagineimagine în imagine

Disponibil pe iPad de ceva vreme, modul imagine în imagine sosește și pe iPhone, unde le va permite utilizatorilor să vizioneze un videoclip / film ori să continue un apel FaceTime fără a suspenda fluxul video în timp ce folosesc o altă aplicație / interacționează cu ecranul principal etc. Mulțumită acestui mod, redarea video / apelul va fi afișat(ă) într-un medalion care poate fi poziționat oriunde pe ecran, poate fi redimensionat sau chiar ascuns temporar.

Un nou mod de a descoperi și de a folosi aplicațiile cu Cleme aplicații

cleme aplicatii ios 14

clemă de aplicație / App Clip este o componentă a experienței unei aplicații gândită să poată fi accesată doar atunci când ai nevoie de ea. Aceste cleme de aplicații sunt asociate cu un anumit produs sau cu o anumită afacere și se vor deschide în numai câteva secunde pentru a-ți permite să realizezi o anumită acțiune, cum ar fi închirierea unei trorinete electrice, cumpărarea unei cafele sau plata parcării.

Noile cleme pot fi accesate ușor prin scanarea noilor coduri proiectate special de către Apple pentru ele ori prin intermediul etichetelor NFC sau al codurilor QR. De asemenea, aceste porțiuni mici de aplicație (care nu pot avea mai mult de 10MB astfel încât să se poată deschide aproape instantaneu) se vor putea deschide și din Safari ori Mesaje.

Apple promite că folosirea acestor componente ale aplicațiilor va fi cât se poate de sigură, ele putând avea integrate Conectarea cu Apple și plățile prin Apple Pay.

O aplicație Mesaje îmbunătățită consistent

Pentru că aplicația care găzduiește atât SMS-urile cât și iMessage-urile devenise puțin depășită, iOS 14 vine cu câteva îmbunătățiri majore care o aduc în rândul celorlalte aplicații de mesaje disponibile pe App Store.

mesaje ios14Utilizatorii vor putea să fixeze conversațiile importante în partea de sus a listei cu mesaje astfel încât să le găsească și acceseze mult mai rapid. Conversațiile fixate vor fi afișate în medalioane de dimensiuni mari (fără a-ți mai arăta o previzualizare a ultimului mesaj trimis).

Pentru conversațiile în grup (iMessage) noutățile sunt extrem de importante. Utilizatorii vor putea de acum să adauge o imagine grupului și vor putea menționa pe cineva din grup introducându-i numele.

Dar, mai important decât atât, utilizatorii vor putea răspunde mesajelor. Răspunsurile vor fi evidențiate în grup, iar utilizatorii vor avea posibilitatea de a accesa șirul cu răspunsuri dorit astfel încât să descopere toate răspunsurile date pentru un anume mesaj / o anumită întrebare. Aceste răspunsuri se vor găsi și în conversațiile iMessage individuale.

Pentru Memoji, Apple a adăugat mai multe tunsori, măști, articole pentru acoperirea capului și nu numai. În plus, au fost adăugate trei noi aspecte pentru abțibildurile Memoji.

Și pe partea de emoji compania americană a făcut unele îmbunătățiri, tastatura dedicată acestor caractere având acum integrată o bară de căutare ce te va ajuta să găsești mai rapid ceea ce vrei să trimiți.

Hărți cu ghiduri și rute pentru biciclete și mașini electrice

harti ciclismNoua versiune a aplicației Hărți din iOS 14 te ajută să navighezi și să explorezi noi locuri cu ajutorul noilor ghiduri și rutelor pentru biciclete și a celor pentru mașini electrice.

Itinerariile pentru biciclete țin cont de urcări, de cât de aglomerată este o stradă și de scări. Din păcate, acestea nu par a fi disponibile la noi în țară (sau cel puțin nu momentan). Itinerariile pentru mașinile electrice, pe de altă parte, vor ține cont de opririle necesare pentru alimentarea acestora, planificând călătoriile în funcție de nivelul bateriei autoturismului de la momentul plecării, dar și de tipul autoturismului, căutând să găsească stații de alimentare compatibile cu el.

Ghidurile oferă o listă cu locuri interesante de vizitat într-un oraș selectate din surse de încredere. Cu ajutorul lor, vom putea descoperi noi restaurante, atracții populare și explora recomandările unor branduri de renume, precum AllTrails, Complex, Infatuation, Time Out Group și The Washington Post, printre alții. Acolo unde nu sunt disponibile ghiduri, îți vei putea crea singur ghidul pentru a ști punctele pe care nu trebuie să le ratezi.

Traduceretraducere

Noul iOS aduce o nouă aplicație – Traducere. Instalată automat pe dispozitivele actualizate la iOS 14, noua aplicație de la Apple a fost proiectată pentru a-ți oferi „cea mai bună și mai ușoară” modalitate de a traduce conversațiile, oferind traduceri rapide și naturale de voce și text în 11 limbi (engleză, mandarină, japoneză, coreeană, spaniolă, germană, franceză, italiană, rusă, protugheză braziliană și arabă).

Traducere are un mod pentru conversații care se va activa automat la rotirea telefonului în mod vedere. Atingând microfonul și vorbind vei face ca aplicația nu doar să recunoască limba în care vorbești, dar și să transcrie ceea ce aude, traducând mai apoi totul pentru ca interlocutorul tău să te poată înțelege. Acest mod este însoțit și de un mod atenție care, tot la rotirea în orientarea vedere, va afișa pe ecranul complet textul tradus de tine pentru a atrage atenția celor din jur atunci când vrei să afli, de exemplu, în ce tren trebuie să te urci.

Aplicația Traducere oferă și posibilitatea de a o folosi offline atunci când descarci limbile dorite, precum și posibilitatea de a salva la favorite traducerile importante pentru tine.

Practic, vorbim despre o aplicație similară cu Google Translate, cu mențiunea că este mai atentă la intimitatea ta, dar din păcate nu cunoaște prea multe limbi, iar dacă nu ești măcar vorbitor al uneia dintre limbile de mai sus, va fi inutilă. Nu același lucru poate fi spus însă despre soluția celor de la Google.

Siri

siri ios14Asistentul virtual personal din iOS nu doar că nu se va mai deschide pe tot ecranul, dar în iOS 14 a ajuns să știe mai multe lucruri. Față de acum trei ani, Siri are de 20 de ori mai multe date, astfel că pentru o mulțime de întrebări va ști să răspundă fără a mai fi nevoită să caute pe Internet.

Și pentru că tot veni vorba despre căutarea pe Internet, asistentul va putea și de aici să îți răspundă mai multor întrebări cu ajutorul informațiilor descoperite. În fine, noul Siri poate fi folosit și pentru traduceri, dar și pentru a trimite mesaje audio.

iOS 14 Alte noutăți importante

 • Aplicația Locuință a primit o actualizare majoră pe toate platformele Apple, oferind acum utilizatorilor automatizări sugerate și elemente de control extinse în centrul de control pentru acces mai rapid la scene și accesorii. În plus, în partea de sus a interfeței Locuință a fost adăugată o bară de stare care aduce în centrul atenției utilizatorului accesoriile care au nevoie de atenția ta (cum ar fi ușile descuiate, termostatele, luminile aprinse etc.).
  • Pentru becurile inteligente HomeKit compatibile, Apple a creat funcția Culoare inteligentă, care va ajusta în mod automat temperatura luminii pe parcursul unei zile astfel încât ea să fie plăcută pentru ochii tăi și atunci când lucrezi, dar și atunci când te pregătești de culcare. Noua funcție va face ca becurile compatibile să aibă o lumină mai rece ziua și tot mai caldă pe măsură ce se aproprie seara.
  • Pentru camerele video și interfoanele compatibile HomeKit a fost creat un sistem de identificare chipuri (local, pe dispozitiv) cu ajutorul căruia aceste dispozitive vor putea identifica în timp real cine (din rândul prietenilor și membrilor familiei) sună sau se aproprie de ușa locuinței tale. În plus, pentru aceste tipuri de accesorii au fost create și Zone de activitate pe care utilizatorul le va putea defini, astfel încât, atunci când cineva pășește acolo să fie emisă o alertă pe dispozitivele cu iOS / macOS / tvOS.
 • Safari vine cu un Raport de intimitate cu ajutorul căruia utilizatorii vor putea vedea ce urmăritoare cross-site au fost blocate și monitorizează parolele salvate pentru a se asigura că nu au fost compromise în urma unor atacuri cibernetice și publicate pe Internet. Monitorizarea se va face în așa fel încât nimeni să nu poată obține informațiile despre parolele tale (nici măcar Apple). La capitolul performanțe, Apple a introdus un motor JavaScript ultra-rapid care face ca Safari să ofere performanțe JavaScript de două ori mai bune decât Chrome pe Android. În fine, noul Safari vine cu o componentă de traducere integrată din șapte limbi (engleză, chineză simplificată, spaniolă, rusă, germană, franceză și portugheză braziliană).
 • AirPods vor putea comuta automat conexiunea între dispozitivele Apple conectate la același cont de iCloud, astfel că, spre exemplu, dacă ești conectat la Mac cu căștile și primești un apel pe iPhone, atunci când îl preiei de pe telefon, căștile se vor conecta automat la acesta din urmă, după cum se vor conecta la un alt dispozitiv pe care sistemul va detecta că îl folosești în detrimentul celui la care ești deja conectat. Această nouă funcționalitate de comutare automată lucrează pe AirPods Pro, a doua generație de AirPods, precum și pe Powerbeats, Powerbeats Pro și Beats Solo Pro.airpods ios14
  • AirPods Pro: utilizatorii acestui model de căști wireless mai primesc în plus și audio spațial, care va folosi un sistem de urmărire a poziției capului pentru a-ți oferi o experiență audio similară celei din sălile de cinema. Prin aplicarea unor filtre audio direcționale și ajustarea subtilă a frecvențelor pe care fiecare ureche le primește, sunetele vor fi plasate virtual oriunde într-un spațiu pentru a-ți oferi o experiență de ascultare cât mai captivantă.
  • Baterie: au fost create notificări speciale atunci când AirPod-urile se descarcă. Acestea vor fi afișate în partea superioară a ecranului ori de câte ori bateria căștilor scade sub 10%. Mai mult, Apple a introdus și pe AirPods caracteristica încărcare optimizată baterie care va analiza rutina ta zilnică și va întârzia încărcarea peste 80% a bateriei căștilor în ideea de a preveni îmbătrânirea chimică a acesteia.
 • Chei auto digitale: după cum s-a observat încă din iOS 13.4, Apple a lucrat în ultimele luni la un sistem CarKey care va oferi utilizatorilor o modalitate sigură de a folosi un iPhone sau Apple Watch pentru a debloca și porni mașina, fără a mai avea nevoie de cheia fizică. Noile chei digitale vor fi stocate în aplicația Wallet și vor funcționa cu ajutorul cipului NFC din iPhone / Apple Watch și unele mașini. Acestea vor putea fi partajate temporar prin Mesaje (atunci când vrei să lași pe cineva să îți conducă mașina), iar dacă unul dintre dispozitive este pierdut sau furat, utilizatorul va putea să dezactiveze cheia prin intermediul iCloud.chei auto ios 14
  • Cheile auto digitale vor funcționa numai pe iPhone XR / Xs și modelele ulterioare, precum și pe Apple Watch Seria 5. Nu orice mașină echipată cu NFC va permite folosirea și stocarea cheilor digitale pe iPhone. Apple a anunțat că BMW este unul dintre primii săi parteneri care va face modelele sale compatibile cu noile chei digitale, demonstrația din cadrul conferinței fiind făcută pe un BMW Seria 5 model 2021 (și alte modele fabricate de constructorul bavarez începând cu luna iulie a acestui an vor fi compatibile cu noul sistem de la Apple – mai multe detalii în comunicatul de presă emis de BMW).
  • Cheile digitale vor funcționa până la cinci ore după ce bateria dispozitivului iPhone se va descărca, astfel încât tu să nu rămâi în imposibilitatea de a intra în mașină.
  • O a doua generație a acestor chei digitale a fost și ea deja anunțată de gigantul californian. Acestea vor fi bazate pe tehnologia Ultra Wideband de auto-localizare în spațiu furnizată de cipul U1 din cele mai recente modele de iPhone. Aceste chei vor permite utilizatorilor să deschidă viitoarele modele de autoturisme fără a mai fi necesar să își scoată iPhone-ul din buzunar sau geantă. Apple susține că aceste chei bazate pe cipul U1 vor fi disponibile în cursul anului viitor.
  • CarPlay va permite adăugarea unei imagini de fundal și acceptă noi tipuri de aplicații – parcare, încărcare vehicule electrice și pe cele de comandă rapidă de mâncare.
 • Găsire va oferi compatibilitate pentru găsirea produselor și accesoriilor de la terții înscriși într-un nou program. Astfel, utilizatorii vor putea folosi aplicația preinstalată din iOS pentru a-și găsi alte obiecte importante din viețile lor, în afara celor de la Apple. Desigur, Apple promite că noua rețea va respecta intimitatea utilizatorilor, având implememtată criptarea integrală.
 • Sănătate oferă noi experiențe pentru gestionarea somnului, mai bună înțelegere a nivelurilor sunetelor care îți pot afecta auzul și o nouă listă de control sănătate. Aceasta din urmă oferă un loc centralizat pentru gestionarea caracteristicilor de siguranță și sănătate, incluzând S.O.S. Urgență, ID Medical, EKG, Detectare căzături și nu numai. În plus, noua versiune a aplicației Sănătate adaugă compatibilitate pentru noi tipuri de date pentru mobilitate, Registre de sănătate, simptome și EKG.
 • Vremea are o versiune nouă atât pentru widget cât și pentru aplicația în sine, aceasta oferind utilizatorilor și informații despre evenimente meteo severe și o diagramă nouă pentru precipitațiile din următoarea oră care va cuprinde informații la minut atunci când este prognozată ploaie. Din păcate, deocamdată, diagrama pentru precipitații nu este disponibilă decât pentru SUA.
 • Cameră: înregistrarea de poze este mai rapidă, fiind îmbunătățit timpul pentru prima poză capturată, precum și timpii necesari pentru poze succesive. În plus, a fost adăugat un element de control al compensării expunerii care permite blocarea unei valori de expunere în timp ce blochezi focalizarea camerei pe un anumit punct (numai pe iPhone XR / XS și modelele ulterioare).
 • Reportofon are noi instrumente de organizare a înregistrărilor și o nouă caracteristică de îmbunătățire a înregistrării care va îmbunătăți calitatea sunetului înregistrărilor printr-o singură atingere de ecran.
 • YouTube 4K: iOS 14 acceptă codecul VP9 folosit de YouTube astfel că în sfârșit utilizatorii de iPhone vor putea viziona videoclipurile încărcate pe această platformă la rezoluția lor maximă (indiferent dacă aceasta este 2K sau 4K). Anterior, utilizatorii de iPhone nu puteau viziona conținutul de pe YouTube la o rezoluție mai mare de 1080p.
 • Aplicații pentru e-mail și browser implicite: utilizatorii de iPhone vor putea stabili aplicația de e-mail și browserul favorit ca implicite, putând astfel să scape de Mail și Safari atunci când, spre exemplu, deschid un link. Orice aplicație de acest tip va putea fi configurată ca implicită din configurările iOS.
 • Accesibilitate: au fost adăugate noi caracteristici, cum ar fi Adaptare Căști, care va amplifica sunetele slabe și va ajusta redarea audio pentru a face ca muzica, filmele, apelurile și podcasturile să sune mai clar și mai tare. VoiceOver a fost îmbunătățit iar acum va recunoaște în mod automat ceea ce este afișat pe ecran astfel încât mai multe aplicații și experiențe web să fie accesibile mai multor persoane. În apelurile FaceTime de grup a fost introdus un sistem de detectare a limbajului semnelor, astfel că dacă este o persoană care vorbește astfel, ea va fi afișată într-un medalion mai mare în cadrul apelului pentru a putea fi văzută de ceilalți participanți. În plus, a fost introdusă caracteristica apăsare spate care va face ca printr-o apăsare dublă sau triplă pe spatele iPhone să fie efectuate diferite acțiuni definite de către utilizator (de exemplu, o dublă apăsare pe spate poate face o captură de ecran, iar o triplă apăsare va putea determina plasarea unui apel telefonic către o persoană definită via Scurtături).
 • Intimitate: toate aplicațiile vor trebui de acum să obțină permisiunea utilizatorilor înainte de a putea să îi urmărească. Spre sfârșitul acestui an, paginile de produs din App Store vor cuprinde un rezumat al practicilor referitoare la intimitate, așa cum au fost ele raportate de către programatori. Aceste rezumate vor fi afișate într-un format simplu și ușor de înțeles pentru toată lumea. În plus, utilizatorilor le va fi permis să facă upgrade conturilor existente la Autentificare cu Apple, vor putea alege să partajeze doar localizarea aproximativă cu aplicațiile și se vor bucura de o transparență mai mare atunci când o aplicație folosește microfonul sau camera (grație unor puncte colorate ce vor apărea în partea dreaptă a barei de stare), precum și atunci când o aplicație citește clipboard-ul (grație unei notificări ce va apărea în partea de sus a ecranului).

Descoperă mai multe noutăți din iOS 14 în cadrul articolului către care face trimitere linkul de mai jos:


iOS 14 Și iPad?!

Încă de anul trecut, Apple a decis să separe iPad de iOS și să denumească sistemul său de operare iPadOS. De aceea, și acum, noul iPadOS 14 a fost prezentat separat de către gigantul californian, chiar dacă noutățile aduse de acesta sunt foarte similare cu cele din iOS 14. Mai multe detalii în articolul către care face trimitere linkul de mai jos.

Lansare și disponibilitate iOS 14

La fel ca și versiunile precedente de iOS, cea mai recentă urmează să fie disponibilă în variantă finală în toamna acestui an (cel mai probabil în luna septembrie). Ea va putea fi descărcată și instalată gratuit pe toate dispozitivele iPhone care au putut face actualizarea la iOS 13.

Mai multe detalii despre lansarea și disponibilitatea iOS 14 sunt disponibile în articolele către care fac trimitere legăturile de mai jos:

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum se elimina un iPhone / iPad blocat in iCloud de pe contul vechiului proprietar pentru a putea fi folosit din nou – Tutorial

Functia Blocare activare - pe care am descris-o in cadrul acestui tutorial - a fost introdusa de...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.