iOS 13.6 și iPadOS 13.6 beta 2 au fost lansate de către Apple

- Publicitate -

Actualizare 9 iunie, ora 23:05: iOS 13.6 / iPadOS 13.6 public beta 2 au fost, de asemenea, lansate pentru toți membrii Apple Software Beta Program. Ambele actualizări au același număr de build precum versiunile dedicate dezvoltatorilor de aplicații (beta 2).


Apple a lansat marți seară iOS 13.6 beta 2 și iPadOS 13.6 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la aproximativ o săptămână distanță de prima versiune beta a iOS / iPadOS 13.5.5.

iOS 13.6 și iPadOS 13.6 beta 2 sunt practic aceleași actualizări ca și iOS/iPadOS 13.5.5, Apple luând decizia de a schimba numărul de versiune al acestor actualizări din motive care până în acest moment nu ne sunt cunoscute. Această decizie de schimbare a numărului unor  versiuni de prelansare ale iOS și iPadOS nu este însă una fără precedent. În luna aprilie, Apple a schimbat numărul versiunii iOS/iPadOS 13.4.5 în 13.5 după ce a anunțat că lucrează cu Google la implementarea unui API de notificare la expunere.

Prima versiune a acestei noi actualizări testate de către Apple nu a părut să fie foarte încărcată în noutăți. Cu toate acestea, ea include aparent câteva caracteristici ascunse. Prima dintre acestea este Apple News+ Audio, care va permite utilizatorilor să asculte anumite știri în aplicația News, dar care momentan nu este prezentă decât în codul iOS 13.5.5/13.6. O altă caracteristică nouă descoperită în codul iOS 13.6 va oferi utilizatorilor scurtături de tastatură prin care să poată fi ajustată luminozitatea tastaturilor Apple Magic Keyboard ori a altor tastaturi pentru iPad cu taste iluminate.

iOS 13.6 beta 2 și iPadOS 13.6 beta 2 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 13/iPadOS.

Deocamdată, iOS 13.6 / iPadOS 13.6 public beta 2 nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate până la finele săptămânii curente. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 13.6 nu este cunoscută, însă ne așteptăm ca ele să fie disponibile pentru publicul larg în această vară.

iOS 13.6 / iPadOS 13.6 beta 2 succed iOS / iPadOS 13.5.1, actualizări care au venit să înlăture o problemă importantă de securitate. Mai multe detalii despre noutățile din iOS / iPadOS 13.5.1 sunt disponibile aici.

iOS 13.6 beta 2 / iPadOS 13.6 beta 2 Noutăți

  • Instalare actualizări: Ramura Actualizări automate din meniul Actualizare software a fost redenumită în Personalizare actualizări automate. Mai mult, Apple a adăugat aici două opțiuni; una pentru descărcarea automată a actualizărilor noi și una pentru instalarea automată a acestora. Astfel, dacă până acum utilizatorii puteau activa sau dezactiva descărcarea și instalarea actualizărilor noi, acum aceștia au mai multe opțiuni pentru situațiile în care apar actualizări noi de software (via Jeremy Horwitz).personalizare actualizari automate ios136
  • Sănătate: Noua versiune a aplicației Sănătate din iOS 13.6 beta 2 cuprinde o secțiune intitulată Simptome. Aceasta le permite utilizatorilor să adauge, dacă este cazul, simptomele bolii / bolilor de care suferă. Printre simptomele afișate se numără crampe abdominale, acnee, dureri (musculare, de cap, de corp), schimbări ale apetitului, amețeli șamd. Despre fiecare dintre acestea sunt oferite descrieri detaliate în noua versiune a aplicației. Utilizatorii pot selecta simptomele pe care le au și adăuga date despre acestea prin intermediul opțiunii Adăugare dată. Datele pot cuprinde momentul din zi în care au apărut aceste simptome, precum și severitatea lor.

Notă: Dacă ați instalat iOS 13.6 / iPadOS 13.6 beta 2 și ați descoperit noutăți, vă rugăm să ne anunțați printr-un comentariu, mai jos în cadrul acestui articol.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.