iOS 13.5.1 și iPadOS 13.5.1 au fost lansate pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată noutățile

- Publicitate -

La aproximativ o săptămână de la lansarea versiunii finale a iOS 13.5, Apple a lansat luni seară noi actualizări de iOS și iPadOS. iOS 13.5.1 și iPadOS 13.5.1 sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 13 și iPadOS. Noile versiuni ale sistemelor de operare nu au fost testate împreună cu dezvoltatorii și utilizatorii și vin să adreseze câteva probleme de securitate „scăpate” în iOS 13.5 / iPadOS 13.5.

iOS 13.5.1 / iPadOS 13.5.1 Notițele lansării

Potrivit Apple, cele două actualizări vin să adreseze „importante probleme de securitate”, iar instalarea lor pe dispozitivele compatibile le este recomandată tuturor utilizatorilor.

Potrivit paginii referitoare la conținutul actualizării de securitate din iOS 13.5.1 / iPadOS 13.5.1, se pare că problema adresată are legătură cu soluția de jailbreak unc0ver ce a fost lansată în urmă cu o săptămână și funcționează pe toate versiunile de iOS / iPadOS, inclusiv 13.5. În situația unei actualizări, utilizatorii care au făcut jailbreak vor pierde acest software, iar cei care nu au făcut, dar doresc să facă (deși nu este recomandat), nu vor mai putea.

Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările la iOS 13.5.1 și iPadOS 13.5.1 le sunt recomandat tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 13 / iPadOS 13, având în vedere că gravitatea problemelor adresate.

iOS 13.5.1 poate fi descărcat și instalat pe iPhone SE / 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 13.5.1 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

Notă: în situația în care ai instalat pe iPhone / iPad / iPod touch un profil de dezvoltator / membru Apple Software Beta, nu vei putea efectua această actualizare. Aceasta înseamnă că, cel mai probabil, Apple va lansa în zilele următoare o nouă versiune de prelansare pentru iOS și iPadOS, și va cuprinde în aceasta actualizările de securitate din iOS / iPadOS 13.5.1.

Actualizare 1 iunie, ora 21:16: iOS 13.5.5 și iPadOS 13.5.5 beta 1 au fost lansate pentru dezvoltatorii de aplicații înscriși pe Apple Developer Center și adresează problema de securitate din iOS 13.5.

iOS 13.5.1 / iPadOS 13.5.1 succed iOS / iPadOS 13.5, actualizări care au introdus pe iPhone și iPad numeroase noutăți, cum ar fi sistemul de notificare la expunere, modificări în FaceTime, îmbunătățiri pentru Face ID atunci când utilizatorul poartă mască șamd. Mai multe detalii despre noutățile din iOS / iPadOS 13.5 sunt disponibile aici.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

watchOS 9.3 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 9.3 a fost lansat luni seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Aceasta este a treia actualizare...

iOS 16.3 și iPadOS 16.3 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 16.3 și iPadOS 16.3 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.3 a fost lansat pentru utilizatorii de Apple TV HD și 4K

Apple a lansat marți seară versiunea finală a tvOS 16.3 pentru toți utilizatorii de Apple TV generațiile 4, 5, 6 și 7 („HD” și...

Apple a lansat actualizarea 16.3 pentru HomePod

La o zi distanță de lansarea iOS 16.3 / iPadOS 16.3, watchOS 9.3 și a macOS Ventura 13.2 , actualizări majore care introduc o lungă listă...

Apple a lansat macOS Monterey 12.6.3 și macOS Big Sur 11.7.3

macOS Monterey 12.6.3 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Mac. Noua versiune de Monterey este însoțită de o actualizare adusă de către Apple...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.