iOS 13.5.5 și iPadOS 13.5.5 beta 1 au fost lansate de către Apple

Apple a lansat luni seară iOS 13.5.5 beta 1 și iPadOS 13.5.5 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la numai o săptămână distanță de lansarea versiunii finale a iOS / iPadOS 13.5 și la numai o oră distanță de iOS / iPadOS 13.5.1.

După cum ne indică și numărul versiunii, iOS / iPadOS 13.5.5 ar trebui să fie actualizări minore pentru cele două sisteme de operare, aducând, cel mai probabil, numai o serie de îmbunătățiri și corecturi de erori. Printre acestea se numără, desigur, și actualizările de securitate cuprinse în iOS / iPadOS 13.5.1 ce înlătură vulnerabilitatea pe baza căreia a fost realizată soluția de jailbreak pentru iOS 13.5 unc0ver.

O curiozitate a noilor actualizări este numărul de versiune. Având în vedere că între iOS / iPadOS 13.5 și acestea nu există numai nou-lansatele iOS/iPadOS 13.5.1, normal ar fi fost ca ele să aibă numărul de versiune iOS / iPadOS 13.5.2 și nu 13.5.5.
Atunci când vor fi descoperite, noutățile din cadrul noilor actualizări vor fi prezentate în cadrul acestui articol.

iOS 13.5.5 beta 1 și iPadOS 13.5.5 beta 1 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 13/iPadOS.

Deocamdată, iOS 13.5.5 / iPadOS 13.5.5 public beta 1 nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate până la finele săptămânii curente. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 13.5.5 nu este cunoscută, însă ne așteptăm ca ele să fie disponibile pentru publicul larg în această vară.

iOS 13.5.5 / iPadOS 13.5.5 beta 1 succed iOS / iPadOS 13.5.1, actualizări care au venit să înlăture o problemă importantă de securitate. Mai multe detalii despre noutățile din iOS / iPadOS 13.5.1 sunt disponibile aici.

Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

21,057FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
372CititoriConectați-vă
92AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente articole

Apple Pay este acum disponibil pentru clienții BRD și Alpha Bank România

A trecut puțin peste un an de când Apple Pay este disponibil în România și folosit de posesorii de iPhone, Apple Watch, Mac și iPad pentru...

Cum instalez tvOS 14 public beta pe Apple TV – Tutorial

tvOS 14 public beta 1 a fost lansat pe 9 iulie și este prima versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV...

Cum instalez iOS 14 / iPadOS 14 public beta pe iPhone, iPad și iPod touch – Tutorial

După ce ne-a anunțat în mod repetat că va lansa în luna iulie primele versiuni public beta ale actualizărilor previzualizate la WWDC 2020, Apple...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.