iOS 13.5.5 și iPadOS 13.5.5 beta 1 au fost lansate de către Apple

Apple a lansat luni seară iOS 13.5.5 beta 1 și iPadOS 13.5.5 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la numai o săptămână distanță de lansarea versiunii finale a iOS / iPadOS 13.5 și la numai o oră distanță de iOS / iPadOS 13.5.1.

După cum ne indică și numărul versiunii, iOS / iPadOS 13.5.5 ar trebui să fie actualizări minore pentru cele două sisteme de operare, aducând, cel mai probabil, numai o serie de îmbunătățiri și corecturi de erori. Printre acestea se numără, desigur, și actualizările de securitate cuprinse în iOS / iPadOS 13.5.1 ce înlătură vulnerabilitatea pe baza căreia a fost realizată soluția de jailbreak pentru iOS 13.5 unc0ver.

O curiozitate a noilor actualizări este numărul de versiune. Având în vedere că între iOS / iPadOS 13.5 și acestea nu există numai nou-lansatele iOS/iPadOS 13.5.1, normal ar fi fost ca ele să aibă numărul de versiune iOS / iPadOS 13.5.2 și nu 13.5.5.
Atunci când vor fi descoperite, noutățile din cadrul noilor actualizări vor fi prezentate în cadrul acestui articol.

iOS 13.5.5 beta 1 și iPadOS 13.5.5 beta 1 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 13/iPadOS.

Deocamdată, iOS 13.5.5 / iPadOS 13.5.5 public beta 1 nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate până la finele săptămânii curente. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 13.5.5 nu este cunoscută, însă ne așteptăm ca ele să fie disponibile pentru publicul larg în această vară.

iOS 13.5.5 / iPadOS 13.5.5 beta 1 succed iOS / iPadOS 13.5.1, actualizări care au venit să înlăture o problemă importantă de securitate. Mai multe detalii despre noutățile din iOS / iPadOS 13.5.1 sunt disponibile aici.

Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,834FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
381CititoriConectați-vă
92AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente articole

macOS Big Sur 11.2 beta 2 a fost lansat de către Apple

macOS Big Sur 11.2 beta 2 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Big Sur sosește...

watchOS 7.3 beta 2 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 7.3 beta 2 a fost lansat miercuri seară pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build de watchOS sosește la aproape o lună distanță de prima...

tvOS 14.4 beta 2 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 14.4 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.