watchOS 6.1.3 a fost lansat pentru Apple Watch

0
801

watchOS 6.1.3 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru ceasul Apple nu a fost testată cu dezvoltatorii de aplicații.

watchOS 6.1.3 este însoțită de actualizarea watchOS 5.3.5, care li se adresează posesorilor de Apple Watch Seria 1 (sau mai recent) care au asociat ceasul cu un iPhone ce nu are instalat iOS 13. Ambele actualizări aduc aceleași noutăți, după cum vom vedea puțin mai jos.

watchOS 6.1.3 Noutăți

La fel ca și actualizarea precedentă, watchOS 6.1.3 nu introduce caracteristici noi. Potrivit celor de la Apple, watchOS 6.1.3 și watchOS 5.3.5 aduc îmbunătățiri și corectări ale unor erori, „inclusiv remedierea unei probleme care împiedica notificarea de ritm cardiac neregulat să funcționeze conform așteptărilor pentru posesorii de Apple Watch din Islanda”.

Actualizare Apple Watch la watchOS 6.1.3

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este, desigur, recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 6s sau mai recent, cu iOS 13.2 instalat. watchOS 5.3.5, pe de altă parte, poate fi instalată pe ceasurile Apple asociate unor dispozitive iPhone cu iOS 12.x instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 6.1.3:

watchOS 6.1.3 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch începând de la Apple Watch Series 1.


watchOS 6.1.3 succede watchOS 6.1.2, o actualizare care a venit cu actualizări de securitate și nimic mai mult. Mai multe detalii despre watchOS 6.1.2 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.