watchOS 6.1.1 a fost lansat pentru Apple Watch

0
749
watchos 6.1.1

watchOS 6.1.1 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru ceasul Apple sosește după un proces de testare cu dezvoltatorii de aplicații de peste o lună.

watchOS 6.1.1 Noutăți

Spre deosebire de actualizarea precedentă, watchOS 6.1.1 nu introduce caracteristici noi. De altfel, pe parcursul perioadei de testare nu am descoperit noutăți în această actualizare.

Totuși, Apple menționează că watchOS 6.1.1 vine cu o o serie de actualizări importante de securitate, drept pentru care instalarea ei este recomandat a se efectua de către toți utilizatorii de Apple Watch care au făcut upgrade la watchOS 6.

Actualizare Apple Watch la watchOS 6.1.1

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este, desigur, recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 6s sau mai recent, cu iOS 13.2 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 6.1.1:

watchOS 6.1.1 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch începând de la Apple Watch Series 1.


watchOS 6.1.1 succede watchOS 6.1, o actualizare care a extins disponibilitatea la modelele mai vechi de ceas, a introdus compatibilitate cu AirPods Pro și nu numai. Mai multe detalii despre watchOS 6.1 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.