tvOS 13.3 beta 4 / public beta 4 a fost lansat pentru Apple TV

0
294
tvos 13.3 beta 1

Apple a lansat tvOS 13.3 beta 4 și public beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații, respectiv pentru utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la aproximativ două săptămâni distanță de tvOS 13.3 beta 3.

Până acum, se pare că tvOS 13.3 reprezintă o actualizare destul de minoră. Cu toate acestea, spre deosebire de tvOS 13.2, o actualizare în care chiar nu s-a descoperit nimic, în tvOS 13.3 s-a descoperit că include o configurare care permite utilizatorilor să modifice interfața de tip banner pentru aplicațicația TV astfel încăt să nu afișeze Ce să urmărești?, ci Urmează (un banner ce include conținut de la emisiunile pe care deja le urmărești, și nu sugestii de emisiuni).

În situația în care vor fi descoperite, noutățile din tvOS 13.3 beta 4 și public beta 4 vor fi prezentate în cadrul acestui articol.

tvOS 13.3 beta 4 este disponibil atât pentru dezvoltatorii de aplicații, cât și pentru utilizatorii membri ai Apple Software Beta. Aceștia vor putea instala prezentul build pe Apple TV HD și Apple TV 4K din Configurări> Sistem> Actualizări software > Actualizați software-ul, via profilul de dezvoltator / membru Apple Software Beta ce poate fi instalat via Xcode.

Lansată în urmă cu mai bine de o lună, tvOS 13.2 nu a introdus noutăți remarcabile pe modelele de Apple TV compatibile. Mai multe detalii despre noutățile din tvOS 13.2 sunt disponibile aici.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat tvOS 13.3 beta 4 sau public beta 4 pe Apple TV, și ai descoperit noutăți despre care nu am vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.