Apple a lansat iOS / iPadOS 13.3 beta 4 și public beta 4 pentru iPhone și iPad

0
2075
ios 13.3 beta 4

Apple a lansat noaptea trecută versiunile beta 4 și public beta 4 ale iOS 13.3 și iPadOS 13.3 pentru dezvoltatorii de aplicații și, respectiv, utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta. Noile versiuni de prelansare sosesc la două săptămâni distanță de iOS / iPadOS 13.3 beta 3 și la mai bine de o lună săptămâni distanță de lansarea versiunii finale a iOS 13.2.

După cum ne indică și numărul versiunii, iOS 13.3 și iPadOS 13.3 reprezintă două actualizări majore pentru sistemele de operare destinate iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad. Acestea introduc, în primul rând, caracteristica Limite de comunicare pentru Timp de utilizare. Promisă încă din vară, această nouă caracteristică le permite părinților să aleagă cu cine vor putea copiii lor să vorbească prin mesaje / telefon în timpul perioadei de culcare și/sau când sunt în timp de utilizare (numerele de telefon de urgență sunt mereu permise, iar atunci când vor fi apelate vor dezactiva limitele de comunicare vreme de 24 de ore).

Alături de limite de comunicare, iOS 13.3 și iPadOS 13.3 vin să adreseze o eroare a sistemului de multitasking din cauza căreia aplicații deschise în fundal precum Safari și YouTube se reîncărcau mult mai des decât ar fi trebuit (astfel, atunci când intri într-una dintre aplicațiile afectate, apoi vizitezi o altă aplicație, prima aplicație nu se va mai reîncărca).

Trecând mai departe, iOS 13.3 introduce în Configurări un nou comutator ce permite dezactivarea Animoji și a abțibildurilor Memoji din tastatura emoji. De asemenea, această actualizare mai vine și cu o modificare ușoară pentru pictograma aplicației Apple Watch.

Atunci când vor fi descoperite, noutățile din iOS 13.3 beta 4 vor fi prezentate în cadrul acestui articol.

iOS 13.3 beta 4 și iPadOS 13.3 beta 4 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 13/iPadOS, în timp ce iOS 13.3 / iPadOS 13.3 public beta 4 pot fi descărcate și instalate pe dispozitivele compatibile ale tuturor utilizatorilor care au instalat un profil Apple Software Beta pentru iOS/iPadOS 13.

Notă: dacă ați descărcat și instalat acest build de iOS / iPadOS și ați descoperit și alte noutăți decât cele mai sus menționate, vă rugăm să ne anunțați și pe noi printr-un comentariu, mai jos în cadrul acestui articol.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.