tvOS 13.3 beta 3 a fost lansat pentru Apple TV

0
280
tvos 13.3 beta 1

Apple a lansat tvOS 13.3 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la aproximativ o săptămână distanță de tvOS 13.3 beta 2.

Până acum, se pare că tvOS 13.3 reprezintă o actualizare destul de minoră. Cu toate acestea, spre deosebire de tvOS 13.2, o actualizare în care chiar nu s-a descoperit nimic, în tvOS 13.3 s-a descoperit că include o configurare care permite utilizatorilor să modifice interfața de tip banner pentru aplicațicația TV astfel încăt să nu afișeze Ce să urmărești?, ci Urmează (un banner ce include conținut de la emisiunile pe care deja le urmărești, și nu sugestii de emisiuni).

În situația în care vor fi descoperite, noutățile din tvOS 13.3 beta 3 vor fi prezentate în cadrul acestui articol.

tvOS 13.3 beta este disponibil momentan numai pentru dezvoltatorii de aplicații. Aceștia vor putea instala prezentul build pe Apple TV HD și Apple TV 4K din Configurări> Sistem> Actualizări software > Actualizați software-ul, via profilul de dezvoltator ce poate fi instalat via Xcode. tvOS 13.3 public beta va fi disponibil probabil săptămâna aceasta.

Lansată în urmă cu două săptămâni, tvOS 13.2 nu a introdus noutăți remarcabile pe modelele de Apple TV compatibile. Mai multe detalii despre noutățile din tvOS 13.2 sunt disponibile aici.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat tvOS 13.3 beta 3 pe Apple TV, și ai descoperit noutăți despre care nu am vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.