apple smart battery case iphone 11

Apple a lansat în această seară noi Smart Battery Case pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Noile tocuri cu baterie sunt disponibile deja în magazinele companiei americane din mai multe țări.

Apple Smart Battery Case pentru modelele de anul acesta de iPhone au un aspect similar cu cel al huselor cu baterie create de Apple pentru iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS Max. Desigur, principala diferență de design rezidă în faptul că noile tocuri au un decupaj mai mare în zona camerei, pentru a face loc noilor module cu două și trei camere ale iPhone 11, respectiv iPhone 11 Pro / 11 Pro Max.

La fel ca și modelele precedente, noile tocuri cu baterie de la Apple sunt realizate din silicon la exterior și din microfibră moale la interior, pentru a proteja dispozitivele iPhone. De asemenea, acestea au o articulație din elastomer, care a fost proiectată pentru a permite introducerea și scoaterea cu ușurință a dispozitivelor iPhone. Tocurile pentru iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt disponibile pe alb, negru și roz (nisip), în timp ce tocul pentru iPhone 11 este disponibil numai pe alb și negru.

O caracteristică nouă a Apple Smart Battery Case pentru iPhone 11 și iPhone 11 Pro (Max) este butonul dedicat pentru cameră. Poziționat în partea laterală dreaptă jos a tocului, acest nou buton a fost proiectat pentru a lansa rapid aplicația Cameră, indiferent dacă dispozitivul iPhone este sau nu deblocat. O apăsare scurtă pe acest buton duce la realizarea unei fotografii, în timp ce o apăsare mai lungă capturează un video QuickTake. Apple susține că acest buton lucrează foarte bine și pentru selife.

În rest, aidoma tocurilor de anul trecut, și cele nou sunt compatibile cu încărcătoarele Qi, permițând astfel alimentarea simultană a iPhone și a carcasei, fără a avea nevoie de fire. Potrivit Apple, aceste tocuri sunt proiectate pentru a prelungi durata de viață a bateriei dispozitivelor iPhone cu până la jumătate, oferind astfel utilizatorilor timpi de vorbire mai lungi, utilizare pe internet mai multă și posibilitatea de a urmări mai mult conținut video / audio cu o singură încărcare.

Apple Smart Battery Case este integrată foarte bine în sistemul de operare iOS, oferind utilizatorilor posibilitatea de a vedea starea bateriei direct de pe ecranul de blocare, precum și din centrul de notificări și din ecranul Azi.

La capitolul preț, lucrurile au rămas neschimbate comparativ cu modelele precedente, ceea ce înseamnă că, indiferent de modelul de iPhone 11, utilizatorii vor plăti 149€ pentru o astfel de carcasă. Deocamdată nu știm când noile tocuri vor sosi în magazinele partenerilor Apple din România, însă probabil nu va mai trece prea mult timp până când utilizatorii le vor putea cumpăra.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.