macOS 10.15.2 Catalina beta 3 a fost lansat pentru dezvoltatori

0
42
macos 10.15.2 beta 3

Apple a lansat în această seară macOS 10.15.2 Catalina beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicații. Această actualizare sosește la o săptămână distanță de cea de-a doua versiune beta a macOS 10.15.2 și la trei săptămâni de când macOS Catalina 10.15.1 este disponibil.

Deocamdată nu știm care sunt îmbunătățirile pe care le va aduce ce-a de-a doua actualizare adusă macOS Catalina, însă cel mai probabil aceasta se va concentra pe îmbunătățirea performanțelor, introducerea unor actualizări de securitate și corectarea unor erori care nu au fost adresate în macOS Catalina 10.15.1.

Până acum, în primele două versiuni beta ale macOS Catalina 10.15.2 nu s-au descoperit caracteristici noi, însă dacă această a treia actualizare va introduce ceva notabil, schimbarea va fi prezentată în cadrul acestui articol.

Noul build de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din Preferințe sistem > Actualizare software, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu Catalina care au instalat un profil de dezvoltator pentru macOS Catalina.

macOS 10.15.2 succede macOS 10.15.1, o actualizare care a introdus peste 70 de simboluri emoji noi, a furnizat compatibilitate cu AirPods Pro și nu numai. Mai multe detalii cu privire la noutățile aduse de macOS 10.15.1 sunt disponibile aici.

Notă: Dacă ați instalat macOS 10.15.2 beta 3 și ați descoperit noutăți, vă rugăm să ne anunțați printr-un comentariu, mai jos în cadrul acestui articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.