iOS 12.3 public beta 2 a fost lansat pentru iPhone și iPad

0
1144
ios 12.3 public beta 2

iOS 12.3 public beta 2 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch înscriși în programul public de testare Apple Software Beta. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare iOS sosește la numai o zi de când iOS 12.3 beta 2 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

iOS 12.3 public beta 2 și iOS 12.3 beta 2 împart același număr de build (16f529d), ceea ce înseamnă că aduc aceleași noutăți. Din păcte, aceste două actualizări nu vin cu caracteristici noi ori schimbări importante, ci doar o serie de corecturi de erori și îmbunătățiri.

Cu toate acestea, însă, în prima versiune beta a iOS 12.3 beta 1, dezvoltatorii și utilizatorii care au instalat-o pe iPhone, iPad și iPod touch au descoperit că introduce aplicația TV redesenată și caracteristica Apple TV Channels – despre care am discutat pe larg în cadrul acestui articol. Mai multe detalii despre noutățile cuprinse în primul build de iOS 12.3 sunt disponibile aici.

iOS 12.3 public beta 2 poate fi instalat pe iPhone (5s și modelele mai recente), iPad (5, 6, Air, Air 2 și toate modelele Pro) și iPod touch generația a 6-a din Configurări > General > Actualizare softwarede către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum iOS 12 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

iOS 12.3 va fi disponibil, cel mai probabil, în mai, pe toate dispozitivele compatibile cu iOS 12: iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5 (și modelele mai recente), iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro (toate modelele), iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

iOS 12.3 succede iOS 12.2, o actualizare majoră care a venit cu mai multe funcționalități noi. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat iOS 12.3 public beta 2 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, și ai descoperit noutăți despre care nu s-a vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.