iOS 12.2 public beta 2 a fost lansat pentru iPhone și iPad

0
1094
ios 12.2 public beta 2

iOS 12.2 public beta 2 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch înscriși în programul public de testare Apple Software Beta. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare iOS sosește la numai o zi de când iOS 12.2 beta 2 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

iOS 12.2 public beta 2 și iOS 12.2 beta 2 împart același număr de build (16E5191d), ceea ce înseamnă că aduc aceleași caracteristici, îmbunătățiri și funcționalități noi. Vorbim despre introducerea a peste 4 caractere Animoji noi și a câtorva mici modificări pentru AirPlay și nu numai. Mai multe detalii despre noutățile cuprinse în iOS 12.2 beta 2 sunt disponibile aici.

În prima versiune beta a acestei actualizări, dezvoltatorii și utilizatorii care au instalat-o pe iPhone, iPad și iPod touch au descoperit că introduce compatibilitate pentru AirPlay 2 și HomeKit pe televizoarele de la terți, oferind o nouă opțiune de a limita accesul la televizor în setările aplicației Locuință. De asemenea, iOS 12.2 introduce o telecomandă redesenată în centrul de control, iar dacă ai și un Apple TV 4 sau 4K cu tvOS 12.2 (ori chiar un televizor compatibil / HomePod), vei putea să îi ceri lui Siri din iOS să redea conținut direct pe acest dispozitiv.

Și Safari se bucură de o atenție sporită în cea mai recentă versiune a sistemului de operare testată de către Apple, browserul oferind utilizatorilor un set de opțiuni și configurări noi. Noutăți au fost descoperite, totodată, și în Wallet, Timp de utilizare, Muzică, Apple News și Hărțiiar mai multe detalii despre fiecare schimbare descoperită în parte sunt disponibile în cadrul acestui articol.

Făcând abstracție de funcționalitățile noi, iOS 12.2 include și o serie de indicii cu privire la o serie de produse viitoare ale Apple. Pentru început, această actualizare confirmă faptul că Apple intenționează să lanseze un model nou de AirPods, care va include suport pentru „Hey Siri.” De asemenea, aceasta cuprinde anumite referințe și ecrane promoționale care ne confirmă faptul că un serviciu de accesare a revistelor și ziarelor pe bază de abonament este pregătit în Apple News, el urmând a fi oarecum similar cu Texture. În fine, un dezvoltator a descoperit în primul build al iOS 12.2 referințe la patru noi variante de iPad-uri (fapt ce confirmă o eventuală lansare a unui iPad mini 5 și a unui nou iPad de 9,7 inchi), precum și referințe către un nou iPod touch (generația a 7-a) care nu va avea, aparent, nici Touch ID, nici Face ID.

iOS 12.2 public beta 2 poate fi instalat pe iPhone (5s și modelele mai recente), iPad (5, 6, Air, Air 2 și toate modelele Pro) și iPod touch generația a 6-a din Configurări > General > Actualizare softwarede către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum iOS 12 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

iOS 12.2 va fi disponibil, cel mai probabil, din primăvară, pe toate dispozitivele compatibile cu iOS 12: iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5 (și modelele mai recente), iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro (toate modelele), iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

iOS 12.2 succede iOS 12.1.3, o actualizare minoră care a venit cu mici corecturi și îmbunătățiri pentru unele funcționalități ale sistemului de operare. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat iOS 12.2 beta 2 / public beta 2 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, și ai descoperit noutăți despre care nu s-a vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.