iOS 12.1.1 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone și iPad

0
1203
ios 12.1.1

iOS 12.1.1 public beta 1 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch înscriși în programul public de testare Apple Beta. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare iOS sosește la numai o zi de când iOS 12.1.1 beta 1 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

iOS 12.1.1 public beta 1 și iOS 12.1.1 beta 1 împart același număr de build (16C5036c), ceea ce înseamnă că aduc aceleași caracteristici, îmbunătățiri și funcționalități noi.

Aparent, după cum au sesizat dezvoltatorii de aplicații, prezenta actualizare introduce o serie de îmbunătățiri importante pentru interfața aplicației FaceTime și reimplementează funcționalitatea care le permite utilizatorilor să înregistreze Live Photo în timpul apelurilor FaceTime. În plus, iOS 12.1.1 modifică pictograma aplicației Apple Watch aicipentru a ilustra Apple Watch Series 4 și introduce o nouă opțiune în aplicația Apple News prin care permite utilizatorilor să ascundă bara laterală. Mai multe detalii despre noutățile aduse de iOS 12.1.1 sunt disponibile aici.

iOS 12.1.1 public beta 1 poate fi instalat pe iPhone (5s și modelele mai recente), iPad (5, 6, Air, Air 2 și toate modelele Pro) și iPod touch generația a 6-a din Configurări > General > Actualizare software de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum iOS 12 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

iOS 12.1.1 succede iOS 12.1, o actualizare majoră adusă iOS 12 prin care Apple a introdus peste 70 de caractere emoji noi, FaceTime de grup, a activat câteva caracteristici pe iPhone Xs, iPhone Xs Max și iPhone XR și nu numai. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat iOS 12.1.1 beta 1 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, și ai descoperit noutăți despre care nu s-a vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.