iOS 12.1.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată tot ce aduce nou (Articol actualizat X4)

0
1207
ios 12.1.1 beta 1

iOS 12.1.1 beta 1 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii de aplicații care posedă dispozitive iPhone, iPad și iPod touch. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare sosește la numai o zi distanță de versiunea finală a iOS 12.1.

Potrivit Apple, iOS 12.1.1 beta 1 include corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile. În cazul în care există, toate funcționalitățile noi din prezenta actualizare vor fi prezentate puțin mai jos în cadrul acestui articol, de îndată ce vor fi descoperite de către dezvoltatori.

iOS 12.1.1 beta 1 are numărul de build 16C5036c. Ea poate fi descărcată și instalată pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu profil de dezvoltator din Configurări > General > Actualizare software. Versiunea public beta 1 a iOS 12.1.1 nu este deocamdată disponibilă, însă ea ar trebui să sosească pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în programul Apple Beta până la finele săptămânii în curs.


Actualizare: Și iOS 12.1.1 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch


iOS 12.1.1 va fi disponibil cel mai probabil de luna viitoare, pe toate dispozitivele compatibile cu iOS 12: iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5 (și modelele mai recente), iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro (toate modelele), iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

iOS 12.1.1 succede iOS 12.1, o actualizare majoră adusă iOS 12 prin care Apple a introdus peste 70 de caractere emoji noi, FaceTime de grup, a activat câteva caracteristici pe iPhone Xs, iPhone Xs Max și iPhone XR și nu numai. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

iOS 12.1.1 Noutăți

  • FaceTime: Cea mai recentă versiune de iOS aduce două schimbări bine-venite în FaceTime:
    • Live Photo: Funcționalitatea care le permite utilizatorilor să înregistreze un Live Photo în timpul unui apel FaceTime a revenit (aceasta a fost retrasă din iOS 12 din motive neclare).
    • Interfață: În timpul apelurilor video, utilizatorii vor observa o bară inferioară actualizată, care oferă acum acces rapid la butoanele pentru mod mut, comutarea camerei, închiderea apelului și efecte. Pentru mai multe opțiuni (cum ar fi anularea camerei sau adăugarea de participanți la conversațiile video), utilizatorii vor trebui în continuare să efectueze o glisare în sus din această bară. Anterior acestei modificări, începând cu iOS 12.0, interfața FaceTime îi obliga pe utilizatori să apese un buton cu trei puncte ori să efectueze o glisare în sus din bara de jos a ecranului pentru a putea să comute camera ori să activeze/dezactiveze modul mut, fapt ce i-a deranjat pe foarte mulți dintre posesorii de iPhone și iPad, ținând cont de faptul că procesul era mult mai greoi decât în versiunile precedente ale sistemului de operare.
  • Apple Watch: Pictograma aplicației a fost actualizată pentru a reflecta profilul Apple Watch Series 4.apple watch pictograma ios 12.1.1
  • Apple News: A fost adăugată posibilitatea de a ascunde bara laterală.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat iOS 12.1.1 beta 1 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, și ai descoperit noutăți despre care nu s-a vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.