Apple a lansat tvOS 12.1 pentru Apple TV 4 și Apple TV 4K

0
1331
tvos 12.1

tvOS 12.1 a fost lansat în această seară pentru toți utilizatorii posesori de Apple TV generația a 4-a sau/și Apple TV generația a 5-a (/Apple TV 4K). Această a doua actualizare adusă tvOS 12 sosește pe dispozitivele utilizatorilor din întreaga lume la aproximativ o lună distanță de tvOS 12.0.1 și a fost testată în prealabil.

tvOS 12.1 Noutăți

La fel ca și tvOS 12.0.1, tvOS 12.1 este, aparent, o actualizare minoră, dezvoltatorii și utilizatorii care au testat-o nedescoperind în ea noutăți și/sau schimbări majore. În situația în care, totuși, tvOS 12.0.1 introduce noutăți importante pentru utilizatori, noi vi le vom prezenta.

Faptul că nu include caracteristici noi, nu înseamnă însă că tvOS 12.1 este lipsită de orice fel de noutăți. Prezenta actualizare adresează erorile și problemele prezente în versiunile precedente de tvOS 12, precum sporește securitatea dispozitivelor Apple TV (mai multe detalii despre conținutul de securitate al tvOS 12.1 sunt disponibile aici).

tvOS 12.1 Actualizare Apple TV 4/4K

Majoră sau nu, instalarea tvOS 12.1 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generația a 4-a și/sau Apple TV generația a 5-a.

Pentru a-ți actualiza sistemul la cea mai recentă versiune de tvOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați.


tvOS 12.1 succede tvOS 12.0.1, o actualizare, de asemenea, minoră pentru Apple TV. Detalii suplimentare despre tvOS 12.0.1 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.